Porridge proteic de flocs i figues

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Plat molt senzill de preparar, nutritiu, saciant i deliciós que ens aporta hidratació, carbohidrats d’índex glucèmic baix, proteïna, una mica d’omega-3, fibra, enzims, vitamines i minerals. I no té gluten. Més complet impossible!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 1 nit de repòs
© Becky Lawton

Ingredients

6-7 cullerades de flocs de mill, de fajol o de quinoa

Elaboració

Peleu les figues i trossegeu-les. Si són orgàniques i us agraden amb pell, cap problema!
Fiqueu els flocs de mill (o els que siguin) en un pot i afegiu-hi les llavors de chía, la proteïna d…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat