Porridge proteic de flocs i figues

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Plat molt senzill de preparar, nutritiu, saciant i deliciós que ens aporta hidratació, carbohidrats d’índex glucèmic baix, proteïna, una mica d’omega-3, fibra, enzims, vitamines i minerals. I no té gluten. Més complet impossible!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 1 nit de repòs
© Becky Lawton

Ingredients

  • 6-7 cullerades de flocs de mill, de fajol o de quinoa
  • 2/3 de got de llet vegetal (la que més us agradi)
  • 1 cullerada de llavors de xia
  • 1 cullerada rasa de proteïna de cànem
  • 1 cullerada de xarop d’auró, sucre de coco o algun endolcidor similar
  • 1 polsim de sal marina o de l’Himàlaia
  • 2-3 figues

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Porridge proteic de flocs i figues

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 1 nit de repòs

Plat molt senzill de preparar, nutritiu, saciant i deliciós que ens aporta hidratació, carbohidrats d’índex glucèmic baix, proteïna, una mica d’omega-3, fibra, enzims, vitamines i minerals. I no té gluten. Més complet impossible!


Ingredients

  • 6-7 cullerades de flocs de mill, de fajol o de quinoa
  • 2/3 de got de llet vegetal (la que més us agradi)
  • 1 cullerada de llavors de xia
  • 1 cullerada rasa de proteïna de cànem
  • 1 cullerada de xarop d’auró, sucre de coco o algun endolcidor similar
  • 1 polsim de sal marina o de l’Himàlaia
  • 2-3 figues

Elaboració

  1. Peleu les figues i trossegeu-les. Si són orgàniques i us agraden amb pell, cap problema!
  2. Fiqueu els flocs de mill (o els que siguin) en un pot i afegiu-hi les llavors de chía, la proteïna de cànem i la sal. Barregeu-ho bé.
  3. Afegiu-hi la cullerada de xarop i les figues trossejades, torneu a barrejar-ho tot i tapeu-ho.
  4. Deixeu-ho a la nevera durant tota la nit.
  5. L’endemà obriu el pot….i a esmorzar! (És recomanable deixar que agafi una mica de temperatura abans de menjar-ho.)

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Peleu les figues i trossegeu-les. Si són orgàniques i us agraden amb pell, cap problema!
  2. Fiqueu els flocs de mill (o els que siguin) en un pot i afegiu-hi les llavors de chía, la proteïna de cànem i la sal. Barregeu-ho bé.
  3. Afegiu-hi la cullerada de xarop i les figues trossejades, torneu a barrejar-ho tot i tapeu-ho.
  4. Deixeu-ho a la nevera durant tota la nit.
  5. L’endemà obriu el pot….i a esmorzar! (És recomanable deixar que agafi una mica de temperatura abans de menjar-ho.)

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat