Púding de fajol amb garrofa

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Aquest púding és perfecte per a nens i també per a adults que busquin un àpat energètic, complet, ric en proteïnes, fàcil de pair i que ofereixi energia duradora.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

  • 250 ml de llet vegetal
  • 1 T de fajol
  • 1 plàtan petit
  • 4 C de garrofa en pols
  • 1 c de vainilla en pols
  • 1 c de canyella
  • ¼ c d’anís estrellat en pols
  • 1 C de mesquite (garrofer blanc) opcional
  • 3 C de sucre de coco (o dos dàtils)

Extres

  • Gerds frescos
  • Nibs de cacau

 

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Púding de fajol amb garrofa

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Aquest púding és perfecte per a nens i també per a adults que busquin un àpat energètic, complet, ric en proteïnes, fàcil de pair i que ofereixi energia duradora.


Ingredients

  • 250 ml de llet vegetal
  • 1 T de fajol
  • 1 plàtan petit
  • 4 C de garrofa en pols
  • 1 c de vainilla en pols
  • 1 c de canyella
  • ¼ c d'anís estrellat en pols
  • 1 C de mesquite (garrofer blanc) opcional
  • 3 C de sucre de coco (o dos dàtils)

Extres

  • Gerds frescos
  • Nibs de cacau
 

Elaboració

  1. Deixa el fajol en remull tota la nit.
  2. Al matí, renta'l bé sota l'aixeta i escorre’l fins que puguis retirar la pel·lícula viscosa.
  3. Posa-ho a la batedora juntament amb la resta d'ingredients i tritura-ho fins que obtinguis una crema. Prova i ajusta el dolç o les espècies al teu gust.
  4. Serveix amb la fruita i els toppings que més t'agradin (la fruita de baix índex glucèmic com els gerds o els nabius és perfecta).

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Deixa el fajol en remull tota la nit.
  2. Al matí, renta’l bé sota l’aixeta i escorre’l fins que puguis retirar la pel·lícula viscosa.
  3. Posa-ho a la batedora juntament amb la resta d’ingredients i tritura-ho fins que obtinguis una crema. Prova i ajusta el dolç o les espècies al teu gust.
  4. Serveix amb la fruita i els toppings que més t’agradin (la fruita de baix índex glucèmic com els gerds o els nabius és perfecta).

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat