Púding de fajol amb garrofer

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Aquest púding és perfecte per a nens i també per a adults que busquin un àpat energètic, complet, ric en proteïnes, fàcil de digerir i que ofereixi energia duradora.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

250 ml de llet vegetal
1 T de fajol
1 plàtan peti

Elaboració

Deixa el fajol en remull tota la nit.
Al matí, renta’l bé sota l’aixeta i escorre’l fins que puguis retirar la pel·lícula viscosa.
Posa-ho a la batedora juntament amb la resta d’ingred…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat