Púding de plàtan i garrofa

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

No hi ha una fórmula ideal per substituir la farina de blat per la de coco que serveixi per a totes les receptes, però us aconsellem que utilitzeu una tercera o una quarta part de farina de coco respecte de la recepta original.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

20 g de farina de garrofa
15 g de farina de coco
4

Elaboració

Escalfeu el forn a 180 ºC.
Aixafeu els plàtans madurs en un bol fins a aconseguir una textura tan líquida com sigui possible.
Afegiu-hi els ous i bateu-ho tot junt.
Afegiu-hi la farina…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat