Púding de plàtan i garrofa

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

No hi ha una fórmula ideal per substituir la farina de blat per la de coco que serveixi per a totes les receptes, però us aconsellem que utilitzeu una tercera o una quarta part de farina de coco respecte de la recepta original.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 20 g de farina de garrofa
  • 15 g de farina de coco
  • 4 plàtans madurs
  • 2 ous ecològics
  • 1 c.p. de vainilla líquida o en pols
  • 1 c.p. de canyella en pols
  • Nous trossejades
  • Oli de coco verge extra

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Púding de plàtan i garrofa

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

No hi ha una fórmula ideal per substituir la farina de blat per la de coco que serveixi per a totes les receptes, però us aconsellem que utilitzeu una tercera o una quarta part de farina de coco respecte de la recepta original.


Ingredients

  • 20 g de farina de garrofa
  • 15 g de farina de coco
  • 4 plàtans madurs
  • 2 ous ecològics
  • 1 c.p. de vainilla líquida o en pols
  • 1 c.p. de canyella en pols
  • Nous trossejades
  • Oli de coco verge extra

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Aixafeu els plàtans madurs en un bol fins a aconseguir una textura tan líquida com sigui possible.
  3. Afegiu-hi els ous i bateu-ho tot junt.
  4. Afegiu-hi la farina de coco, la farina de garrofa, la vainilla i la canyella, i barregeu-ho bé.
  5. Afegiu-hi les nous trossejades i barregeu-ho tot fins que quedin integrades.
  6. Unteu un motlle allargat amb oli de coco verge i aboqueu-hi la massa.
  7. Poseu el motlle al forn i cuineu durant 20-25 minuts.
  8. Retireu-lo del forn i deixeu-lo refredar abans de desemmotllar i consumir.


Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Aixafeu els plàtans madurs en un bol fins a aconseguir una textura tan líquida com sigui possible.
  3. Afegiu-hi els ous i bateu-ho tot junt.
  4. Afegiu-hi la farina de coco, la farina de garrofa, la vainilla i la canyella, i barregeu-ho bé.
  5. Afegiu-hi les nous trossejades i barregeu-ho tot fins que quedin integrades.
  6. Unteu un motlle allargat amb oli de coco verge i aboqueu-hi la massa.
  7. Poseu el motlle al forn i cuineu durant 20-25 minuts.
  8. Retireu-lo del forn i deixeu-lo refredar abans de desemmotllar i consumir.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat