Púding de xia i llimona

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

Aprofita al màxim els beneficis de la xia preparant aquests deliciós púding amb la pròpia xia i una mica de llimona.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 8 hores de repòs

Ingredients

  • 1/2 tassa de llavors de xia
  • 1 i 1/2 tassa d’aigua filtrada
  • 1 tassa de suc de llimona
  • 1 c.s (cullerada sopera) de ratlladura de llimona
  • 1/2 tassa de llavors de cànem pelades
  • 1 c.s. (cullerada sopera) de cúrcuma en pols o una arrel de cúrcuma fresca d’uns 2 cm
  • 1 c.p. (cullerada de postres) d’estèvia líquida amb els principis actius
  • 1/4 tassa d’aigua de mar

Per a decorar

  • 1 c.s. (cullerada sopera) de sucre de palma o de coco o el sucre que us agradi més
  • 4 maduixes
  • 1/2 llimona

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Consol Rodríguez

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen
 

Púding de xia i llimona

Postres, esmorzars i berenars  |  Consol Rodríguez

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 8 hores de repòs

Aprofita al màxim els beneficis de la xia preparant aquests deliciós púding amb la pròpia xia i una mica de llimona.


Ingredients

  • 1/2 tassa de llavors de xia
  • 1 i 1/2 tassa d'aigua filtrada
  • 1 tassa de suc de llimona
  • 1 c.s (cullerada sopera) de ratlladura de llimona
  • 1/2 tassa de llavors de cànem pelades
  • 1 c.s. (cullerada sopera) de cúrcuma en pols o una arrel de cúrcuma fresca d'uns 2 cm
  • 1 c.p. (cullerada de postres) d’estèvia líquida amb els principis actius
  • 1/4 tassa d'aigua de mar

Per a decorar

  • 1 c.s. (cullerada sopera) de sucre de palma o de coco o el sucre que us agradi més
  • 4 maduixes
  • 1/2 llimona

Elaboració

  1. Combineu la xia amb l'aigua en un bol i remeneu-ho amb una cullera. Deixeu reposar a la nevera tapat durant unes 8 hores.
  2. Un cop remullada la xia, combineu tots els ingredients per al púding en una batedora de vas potent i bateu-los fins a obtenir una crema molt suau, tipus natilla.
  3. Serviu en gotets o petits bols. Decoreu amb les maduixes tallades a quadrats petits, sucre de palma o el que us agradi més i ruixeu amb unes gotes de llimona.

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

http://www.kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen

Elaboració

  1. Combineu la xia amb l’aigua en un bol i remeneu-ho amb una cullera. Deixeu reposar a la nevera tapat durant unes 8 hores.
  2. Un cop remullada la xia, combineu tots els ingredients per al púding en una batedora de vas potent i bateu-los fins a obtenir una crema molt suau, tipus natilla.
  3. Serviu en gotets o petits bols. Decoreu amb les maduixes tallades a quadrats petits, sucre de palma o el que us agradi més i ruixeu amb unes gotes de llimona.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat