Púding de xia amb xocolata, llet de coco i quinoa inflada

Postres, esmorzars i berenars  |  Marta Sanahuja

Un púding de xia amb xocolata, llet de coco i quinoa, ric en nutrients i saciant per gaudir sense remordiments d’un dels millors moments del dia. Si hi ha xocolata, hi ha alegria!

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 35 g de llavors de xia
  • 80 g de xocolata 85% cacau
  • 1 c.s. de cacau en pols
  • 350 g de llet de coco en llauna
  • 1 c.p. de canyella mòlta
  • 35 g de dàtils remullats en aigua calenta
  • 1 pessic de sal
  • Quinoa inflada, per decorar

Caramel

  • 80 g d’anacards crus
  • 50 g de dàtils Medjool sense pinyol
  • 30-40 ml d’aigua

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Marta Sanahuja

Marta Sanahuja
Creadora del blog i instagram Delicious Martha

deliciousmartha.com @deliciousmartha
 

Púding de xia amb xocolata, llet de coco i quinoa inflada

Postres, esmorzars i berenars  |  Marta Sanahuja

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Un púding de xia amb xocolata, llet de coco i quinoa, ric en nutrients i saciant per gaudir sense remordiments d’un dels millors moments del dia. Si hi ha xocolata, hi ha alegria!


Ingredients

  • 35 g de llavors de xia
  • 80 g de xocolata 85% cacau
  • 1 c.s. de cacau en pols
  • 350 g de llet de coco en llauna
  • 1 c.p. de canyella mòlta
  • 35 g de dàtils remullats en aigua calenta
  • 1 pessic de sal
  • Quinoa inflada, per decorar

Caramel

  • 80 g d’anacards crus
  • 50 g de dàtils Medjool sense pinyol
  • 30-40 ml d’aigua

Elaboració

  1. Hidrateu els dàtils sense pinyol durant 10 minuts en aigua bullent.
  2. Escorreu-los i poseu-los al got de la picadora elèctrica amb les llavors de xia, la canyella, la sal i la llet de coco. Tritureu-ho tot fins a obtenir una mescla homogènia.
  3. Paral·lelament foneu la xocolata al microones, a intervals de 30 segons fins que estigui completament fosa.
  4. Remeneu bé i incorporeu-la a la mescla anterior, sense deixar de remenar.
  5. Repartiu-la en 4 gotets.
  6. Per al caramel de dàtils, tritureu tots els ingredients a la picadora elèctrica fins a obtenir una textura suau.
  7. Guardeu els gotets a la nevera i abans de servir-los, decoreu-los amb una cullerada del caramel i una mica de quinoa inflada.

Marta Sanahuja
Creadora del blog i instagram Delicious Martha

www.deliciousmartha.com @deliciousmartha

Elaboració

  1. Hidrateu els dàtils sense pinyol durant 10 minuts en aigua bullent.
  2. Escorreu-los i poseu-los al got de la picadora elèctrica amb les llavors de xia, la canyella, la sal i la llet de coco. Tritureu-ho tot fins a obtenir una mescla homogènia.
  3. Paral·lelament foneu la xocolata al microones, a intervals de 30 segons fins que estigui completament fosa.
  4. Remeneu bé i incorporeu-la a la mescla anterior, sense deixar de remenar.
  5. Repartiu-la en 4 gotets.
  6. Per al caramel de dàtils, tritureu tots els ingredients a la picadora elèctrica fins a obtenir una textura suau.
  7. Guardeu els gotets a la nevera i abans de servir-los, decoreu-los amb una cullerada del caramel i una mica de quinoa inflada.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat