Puré de patata i remolatxa amb aroma de llimona

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  | 

Voleu un bon paté vegetal per esmorzar, enèrgic i boníssim? Amb aquesta recepta amb base de remolatxa, aconseguireu un plat ric en minerals i amb efectes antioxidants, especialment indicat per a les embarassades, ja que conté vitamina B9.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts + 1 nit de refrigeració

Ingredients

2 patates grosses
½ remolatxa
1 cullerada sopera

Elaboració

Bulliu amb aigua i sal les patates amb pell d’una banda, i refrigereu fins al dia següent.
Bulliu amb aigua i sal la remolatxa amb pell d’altra banda, i deixeu refredar a temperatura ambient.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat