Puré de patata i remolatxa amb aroma de llimona

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  | 

Voleu un bon paté vegetal per esmorzar, enèrgic i boníssim? Amb aquesta recepta amb base de remolatxa, aconseguireu un plat ric en minerals i amb efectes antioxidants, especialment indicat per a les embarassades, ja que conté vitamina B9.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts + 1 nit de refrigeració

Ingredients

  • 2 patates grosses
  • ½ remolatxa
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva o bé coco de primera pressió en fred o mantega de qualitat
  • 1 grapadet de julivert
  • 1 cullerada de postres de ratlladura de llimona
  • sal
  • Opcional: canyella, fonoll, nou moscada mòlts

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
 

Puré de patata i remolatxa amb aroma de llimona

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  | 

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1h 15 minuts + 1 nit de refrigeració

Voleu un bon paté vegetal per esmorzar, enèrgic i boníssim? Amb aquesta recepta amb base de remolatxa, aconseguireu un plat ric en minerals i amb efectes antioxidants, especialment indicat per a les embarassades, ja que conté vitamina B9.


Ingredients

  • 2 patates grosses
  • ½ remolatxa
  • 1 cullerada sopera d'oli d'oliva o bé coco de primera pressió en fred o mantega de qualitat
  • 1 grapadet de julivert
  • 1 cullerada de postres de ratlladura de llimona
  • sal
  • Opcional: canyella, fonoll, nou moscada mòlts

Elaboració

  1. Bulliu amb aigua i sal les patates amb pell d'una banda, i refrigereu fins al dia següent.
  2. Bulliu amb aigua i sal la remolatxa amb pell d'altra banda, i deixeu refredar a temperatura ambient.
  3. Tant les patates com les remolatxes, estaran a punt quan els claveu un ganivet i hi entri amb facilitat.
  4. Peleu les patates un cop passat el dia de refrigeració i aixafeu amb una forquilla juntament amb el greix triat.
  5. Peleu les remolatxes un cop refredades i tritureu amb una batedora.
  6. Afegiu a poc a poc el triturat de remolatxa a la patata, segons el gust i la coloració que vulgueu.
  7. Acabeu el puré amb canyella, fonoll i nou moscada mòlts al gust i torneu a barrejar.
  8. Opcionalment, escalfeu la preparació al forn o en una paella amb una mica d'aigua.
  9. Per acabar el plat i decorar-lo, talleu una part de la remolatxa cuita a daus i afegiu-los al puré juntament amb el julivert picat, la ratlladura de llimona i un raig d'oli.
  10. Una altra forma de presentació seria banyant el puré de patata amb el triturat de remolatxa per sobre o al costat, sense barrejar-los.
Bon profit, alimentació conscient, moviment i salut.

Elaboració

  1. Bulliu amb aigua i sal les patates amb pell d’una banda, i refrigereu fins al dia següent.
  2. Bulliu amb aigua i sal la remolatxa amb pell d’altra banda, i deixeu refredar a temperatura ambient.
  3. Tant les patates com les remolatxes, estaran a punt quan els claveu un ganivet i hi entri amb facilitat.
  4. Peleu les patates un cop passat el dia de refrigeració i aixafeu amb una forquilla juntament amb el greix triat.
  5. Peleu les remolatxes un cop refredades i tritureu amb una batedora.
  6. Afegiu a poc a poc el triturat de remolatxa a la patata, segons el gust i la coloració que vulgueu.
  7. Acabeu el puré amb canyella, fonoll i nou moscada mòlts al gust i torneu a barrejar.
  8. Opcionalment, escalfeu la preparació al forn o en una paella amb una mica d’aigua.
  9. Per acabar el plat i decorar-lo, talleu una part de la remolatxa cuita a daus i afegiu-los al puré juntament amb el julivert picat, la ratlladura de llimona i un raig d’oli.
  10. Una altra forma de presentació seria banyant el puré de patata amb el triturat de remolatxa per sobre o al costat, sense barrejar-los.

Bon profit, alimentació conscient, moviment i salut.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat