Puré de patata, api, rave i pesols

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Puré de patates amb pèsols, de textura amorosa, que dona als teus plats un acompanyament deliciós.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

3-4 patates mitjanes
mig api-rave (la resta ratllat e

Elaboració

Renteu bé les patates amb el fregall de verdures i coeu-les amb pell en molta aigua amb sal marina durant 20 m. Escorreu, peleu i poseu a la batedora. Afegiu-hi mig api-rave pelat ratllat, un gra…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat