Puré de patata, api, rave i pesols

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Puré de patates amb pèsols, de textura amorosa, que dona als teus plats un acompanyament deliciós.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 3-4 patates mitjanes
  • mig api-rave (la resta ratllat en cru en una amanida queda fantàstic)
  • 2 tasses de pèsols
  • 1 tassa de beguda d’arròs
  • 1 gra d’all

Per als tòpings

  • pol·len
  • germinats
  • nous de Brasil picades i lleugerament torrades
  • flocs de nori
  • sal de sèsam

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Puré de patata, api, rave i pesols

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Puré de patates amb pèsols, de textura amorosa, que dona als teus plats un acompanyament deliciós.


Ingredients

  • 3-4 patates mitjanes
  • mig api-rave (la resta ratllat en cru en una amanida queda fantàstic)
  • 2 tasses de pèsols
  • 1 tassa de beguda d'arròs
  • 1 gra d'all

Per als tòpings

  • pol·len
  • germinats
  • nous de Brasil picades i lleugerament torrades
  • flocs de nori
  • sal de sèsam

Elaboració

  1. Renteu bé les patates amb el fregall de verdures i coeu-les amb pell en molta aigua amb sal marina durant 20 m. Escorreu, peleu i poseu a la batedora. Afegiu-hi mig api-rave pelat ratllat, un gra d'all, la beguda d'arròs i bateu-ho fins a obtenir un puré cremós. Podeu modificar la textura amb la beguda d'arròs.
  2. Coeu els pèsols durant 5 minuts.
  3. Munteu el plat fent un niu amb el puré de patates i poseu els pèsols al centre. Afegiu els tòpings al gust.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Renteu bé les patates amb el fregall de verdures i coeu-les amb pell en molta aigua amb sal marina durant 20 m. Escorreu, peleu i poseu a la batedora. Afegiu-hi mig api-rave pelat ratllat, un gra d’all, la beguda d’arròs i bateu-ho fins a obtenir un puré cremós. Podeu modificar la textura amb la beguda d’arròs.
  2. Coeu els pèsols durant 5 minuts.
  3. Munteu el plat fent un niu amb el puré de patates i poseu els pèsols al centre. Afegiu els tòpings al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat