Quiche d’espinacs i bledes

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Sylvia Pérez Ochoa

Aquest és un plat que te'l pots emportar a tot arreu sense cap problema; a l'oficina, a l'escola, per a un dia de platja,... És tan versàtil que el pots fer servir tant d'esmorzar, dinar o sopar. Tu que preferies?

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

150 g d’espinacs
150 g de bledes
4 ous

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Ofega els espinacs i les bledes fins que deixin anar part de l’aigua, sense perdre gaire el color.
Amb l’ajuda d’una forquilla, barreja els ous, e…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat