Quiche d’espinacs i bledes

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Sylvia Pérez Ochoa

Aquest és un plat que te'l pots emportar a tot arreu sense cap problema; a l'oficina, a l'escola, per a un dia de platja,... És tan versàtil que el pots fer servir tant d'esmorzar, dinar o sopar. Tu que preferies?

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 150 g d’espinacs
  • 150 g de bledes
  • 4 ous
  • 100 g de formatge de cabra, a trossos
  • 50 g de farina d’ametlles o ametlla triturada
  • Motlle de pastís

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Sylvia Pérez Ochoa

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

 

Quiche d’espinacs i bledes

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Sylvia Pérez Ochoa

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Aquest és un plat que te'l pots emportar a tot arreu sense cap problema; a l'oficina, a l'escola, per a un dia de platja,... És tan versàtil que el pots fer servir tant d'esmorzar, dinar o sopar. Tu que preferies?


Ingredients

  • 150 g d'espinacs
  • 150 g de bledes
  • 4 ous
  • 100 g de formatge de cabra, a trossos
  • 50 g de farina d'ametlles o ametlla triturada
  • Motlle de pastís

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 180 graus.
  2. Ofega els espinacs i les bledes fins que deixin anar part de l'aigua, sense perdre gaire el color.
  3. Amb l'ajuda d'una forquilla, barreja els ous, els espinacs i les bledes la farina d'ametlles, la meitat del formatge i una mica de sal i pebre en un bol.
  4. Aboca la barreja en un motlle de quiche o en cassoletes de forn i tira-hi la resta del formatge per sobre.
  5. Posa la safata a la part mitjana del forn i cuina-ho uns 15 minuts.
  6. Serveix tal qual.

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 180 graus.
  2. Ofega els espinacs i les bledes fins que deixin anar part de l’aigua, sense perdre gaire el color.
  3. Amb l’ajuda d’una forquilla, barreja els ous, els espinacs i les bledes la farina d’ametlles, la meitat del formatge i una mica de sal i pebre en un bol.
  4. Aboca la barreja en un motlle de quiche o en cassoletes de forn i tira-hi la resta del formatge per sobre.
  5. Posa la safata a la part mitjana del forn i cuina-ho uns 15 minuts.
  6. Serveix tal qual.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat