Ratatouille

Plat principal  |  Blanca Gómez

Ara que és temps de tomàquets, albergínies i carabassons, és temps de ratatouille. És una recepta que us farà quedar molt bé i pensem que es convertirà en un dels vostres plats de referència d’aquest estiu!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 1 albergínia
  • 1 carabassó
  • 3-4 tomàquets
  • Formatge de cabra
  • Herbes provençals
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i pebre

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Ratatouille

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ara que és temps de tomàquets, albergínies i carabassons, és temps de ratatouille. És una recepta que us farà quedar molt bé i pensem que es convertirà en un dels vostres plats de referència d’aquest estiu!


Ingredients

  • 1 albergínia
  • 1 carabassó
  • 3-4 tomàquets
  • Formatge de cabra
  • Herbes provençals
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Seguidament, talleu el tomàquet, el carabassó i les albergínies a làmines del mateix gruix.
  3. Poseu les làmines d’albergínia en una escorredora amb força sal, per treure-li l’amargor, durant 15-30 minuts.
  4. Netegeu les albergínies i assequeu-les amb un paper de cuina o un drap net.
  5. En una safata apta per al forn, poseu les verdures de manera alterna i circular amb un tros de formatge de cabra.
  6. Aboqueu-hi un bon raig d’oli d’oliva i les espècies, i salpebreu al gust.
  7. Enforneu-ho tot i deixeu coure 30 minuts.
  8. Es pot consumir calent o a temperatura ambient.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Seguidament, talleu el tomàquet, el carabassó i les albergínies a làmines del mateix gruix.
  3. Poseu les làmines d’albergínia en una escorredora amb força sal, per treure-li l’amargor, durant 15-30 minuts.
  4. Netegeu les albergínies i assequeu-les amb un paper de cuina o un drap net.
  5. En una safata apta per al forn, poseu les verdures de manera alterna i circular amb un tros de formatge de cabra.
  6. Aboqueu-hi un bon raig d’oli d’oliva i les espècies, i salpebreu al gust.
  7. Enforneu-ho tot i deixeu coure 30 minuts.
  8. Es pot consumir calent o a temperatura ambient.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat