Rawnola de fruita seca i xips de coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

El musli, la granola i la granola crudivegana són combinacions molt semblants, l'únic que canvia és la manera en què es fan. En les tres combinacions hi ha fruita seca, una opció genial per completar qualsevol esmorzar.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 1 grapat d’ametlles
  • 1 grapat de nous
  • 2 dàtils Medjool
  • 1 grapat de xips de coco
  • 2 c.s. de llavors de carbassa
  • Farina d’ametlles o ratlladura de coco (opcional)

 

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Rawnola de fruita seca i xips de coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

El musli, la granola i la granola crudivegana són combinacions molt semblants, l'únic que canvia és la manera en què es fan. En les tres combinacions hi ha fruita seca, una opció genial per completar qualsevol esmorzar.


Ingredients

  • 1 grapat d'ametlles
  • 1 grapat de nous
  • 2 dàtils Medjool
  • 1 grapat de xips de coco
  • 2 c.s. de llavors de carbassa
  • Farina d'ametlles o ratlladura de coco (opcional)
 

Elaboració

  1. Deixeu en remull durant tota la nit o unes 4 h el grapat d'ametlles per eliminar els antinutrients i absorbir al màxim els nutrients. Escorreu-les i reserveu-les.
  2. Tritureu en una batedora o robot de cuina els dàtils amb 1/2 grapat d'ametlles fins a obtenir una massa enganxosa. Si queda massa enganxosa, afegiu-hi una mica d'aigua sense passar-vos.
  3. Després, incorporeu les nous i la resta d'ametlles trossejades i barregeu amb una espàtula fins que es mescli tot.
  4. Incorporeu les xips de coco i les llavors, i barregeu-ho tot. Li donaran un toc cruixent i faran que la massa sigui més compacta. Si us heu passat amb l’aigua, afegiu-hi farina d'ametlles o coco ratllat.
  5. Feu boletes amb les mans i guardeu en un pot hermètic.
 

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  1. Deixeu en remull durant tota la nit o unes 4 h el grapat d’ametlles per eliminar els antinutrients i absorbir al màxim els nutrients. Escorreu-les i reserveu-les.
  2. Tritureu en una batedora o robot de cuina els dàtils amb 1/2 grapat d’ametlles fins a obtenir una massa enganxosa. Si queda massa enganxosa, afegiu-hi una mica d’aigua sense passar-vos.
  3. Després, incorporeu les nous i la resta d’ametlles trossejades i barregeu amb una espàtula fins que es mescli tot.
  4. Incorporeu les xips de coco i les llavors, i barregeu-ho tot. Li donaran un toc cruixent i faran que la massa sigui més compacta. Si us heu passat amb l’aigua, afegiu-hi farina d’ametlles o coco ratllat.
  5. Feu boletes amb les mans i guardeu en un pot hermètic.

 

Els apunts de la Mirea Galtés

Ja teniu la base de qualsevol mena d’esmorzar o snack saludable que us durarà entre tres i quatre dies. Perfecte per decorar i acabar de completar un bol de batut o un púding de xia.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat