Risotto d’espinacs i pèsols

Plat principal  |  Maria Llamas

Risotto verd a base de pèsols; rics en antioxidants i nutrients antiinflamatoris, i espinacs; rics en fitonutrients alcalinitzants que nodreixen el sistema immunitari.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 ceba, finament picada
120 g d’arròs integral

Elaboració

Salteu la ceba en 2 culleradetes d’oli d’oliva a foc mitjà fins que estigui translúcida.
Afegiu-hi l’arròs i remeneu durant 1 minut.
Aboqueu-hi 500 ml de brou i remeneu-ho, deixeu c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat