Risotto de fajol amb rovellons, espècies i carbassa

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Risotto de tardor amb propietats extraordinàries i una textura cruixent d’espècies, nous del Brasil i pipes de carbassa, que són un vici!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

1 tassa de fajol
2 tasses d’aigua mineral
1 tass

Elaboració

Pinzelleu una olla baixa amb oli d’oliva i salteu-hi la ceba tendra amb una mica de sal marina i fins que estigui picada. Afegiu-hi l’all picat i els bolets trossejades i espereu que deixin an…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat