Rodó de gall d’indi

Plat principal  |  Blanca Gómez

Aquesta recepta és molt senzilla i us pot ajudar a resoldre molts àpats setmanals.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 35 minuts

Ingredients

  • 1 rodó de gall dindi
  • 1 ceba morada
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot vermell
  • OOVE
  • Sal i pebre
  • Espècies al gust

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Rodó de gall d’indi

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 35 minuts

Aquesta recepta és molt senzilla i us pot ajudar a resoldre molts àpats setmanals.


Ingredients

  • 1 rodó de gall dindi
  • 1 ceba morada
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot vermell
  • OOVE
  • Sal i pebre
  • Espècies al gust

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Talleu els vegetals més o menys de la mateixa mida i poseu-los en una safata per a forn.
  3. Ruixeu-los amb un bon raig d’OOVE, salpebreu al gust i afegiu-hi les espècies que més us agradin.
  4. Coeu les verdures al forn durant uns 15 min a 180 °C a dalt i a baix.
  5. A continuació, poseu el rodó de gall dindi entre les verdures, aboqueu-hi el suc que hagin tret les verdures i l’amaniment per sobre i enforneu entre 45 i 60 minuts.
  6. A mitja cocció, tombeu-lo. Si hi penseu, de tant en tant aboqueu suc damunt de la carn.
  7. Si no s’ha enrossit prou, apugeu la temperatura del forn durant els darrers minuts.
  8. Aplegueu totes les verdures i sucs i tritureu-ho fins a crear un puré homogeni.
  9. Talleu el rodó de gall dindi molt fi amb l’ajuda d’un bon ganivet.
  10. Serviu-lo i bon profit.
  11. Es pot consumir tant calent com a temperatura ambient.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Talleu els vegetals més o menys de la mateixa mida i poseu-los en una safata per a forn.
  3. Ruixeu-los amb un bon raig d’OOVE, salpebreu al gust i afegiu-hi les espècies que més us agradin.
  4. Coeu les verdures al forn durant uns 15 min a 180 °C a dalt i a baix.
  5. A continuació, poseu el rodó de gall dindi entre les verdures, aboqueu-hi el suc que hagin tret les verdures i l’amaniment per sobre i enforneu entre 45 i 60 minuts.
  6. A mitja cocció, tombeu-lo. Si hi penseu, de tant en tant aboqueu suc damunt de la carn.
  7. Si no s’ha enrossit prou, apugeu la temperatura del forn durant els darrers minuts.
  8. Aplegueu totes les verdures i sucs i tritureu-ho fins a crear un puré homogeni.
  9. Talleu el rodó de gall dindi molt fi amb l’ajuda d’un bon ganivet.
  10. Serviu-lo i bon profit.
  11. Es pot consumir tant calent com a temperatura ambient.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat