Roques de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Bombons de xocolata i fruita seca; una font d'energia saludable que agraden tant a grans com a petits. Combineu la fruita seca que més us agradi i a gaudir-ne!

  • Racions:
    18 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 30 minuts refrigeració

Ingredients

  • 50 g d’anacards
  • 50 g d’avellanes torrades
  • 50 g d’ametlles laminades
  • 50 g de nous pacanes
  • 2 c.s. de coco laminat
  • 30 g de panses
  • 5 orellanes ecològiques
  • 150g de xocolata negra del 85%
  • Canyella en pols

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Roques de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    18 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 30 minuts refrigeració

Bombons de xocolata i fruita seca; una font d'energia saludable que agraden tant a grans com a petits. Combineu la fruita seca que més us agradi i a gaudir-ne!


Ingredients

  • 50 g d’anacards
  • 50 g d’avellanes torrades
  • 50 g d’ametlles laminades
  • 50 g de nous pacanes
  • 2 c.s. de coco laminat
  • 30 g de panses
  • 5 orellanes ecològiques
  • 150g de xocolata negra del 85%
  • Canyella en pols

Elaboració

  1. Desfeu la xocolata negra al bany maria.
  2. Afegiu la fruita seca, les panses, les orellanes trossejades, el coco i un pessic de canyella. Barregeu bé fins que tots els ingredients quedin impregnats de xocolata.
  3. Cobriu una safata allargada amb paper de forn antiadherent i feu muntanyetes amb la massa per crear les roques. Poseu la safata a la nevera i deixeu refredar fins que quedin dures.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Desfeu la xocolata negra al bany maria.
  2. Afegiu la fruita seca, les panses, les orellanes trossejades, el coco i un pessic de canyella. Barregeu bé fins que tots els ingredients quedin impregnats de xocolata.
  3. Cobriu una safata allargada amb paper de forn antiadherent i feu muntanyetes amb la massa per crear les roques. Poseu la safata a la nevera i deixeu refredar fins que quedin dures.

Els apunts de la Gina Estapé

  • Tant la fruita seca com la fruita dessecada pot modificar-se al gust.
  • També queda molt bo si hi afegiu trossets de gingebre confitat sense sucre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat