Roques de xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Bombons de xocolata i fruita seca; una font d'energia saludable que agraden tant a grans com a petits. Combineu la fruita seca que més us agradi i a gaudir-ne!

  • Racions:
    18 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 30 minuts refrigeració

Ingredients

50 g d’anacards
50 g d’avellanes torrades
50 g

Elaboració

Desfeu la xocolata negra al bany maria.
Afegiu la fruita seca, les panses, les orellanes trossejades, el coco i un pessic de canyella. Barregeu bé fins que tots els ingredients quedin impregna…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat