Salmó cruixent amb paté de remolatxa i amanida de ruca i figues

Plat principal, Condiments i salses  |  María Corbalán

Plat complet, ric en proteïnes, greixos de bona qualitat i hidrats de carboni, sense gluten i sense lactis per a què poguem gaudir d'un àpat deliciós!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

Per al salmó cruixent

400 g de salmó fresc
150 g d

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 ºC.
Salpebreu els filets de salmó i reserveu-los.
Mentrestant, amb una batedora o processadora d’aliments piqueu les ametlles crues i deixeu-ne alguns trossos u…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat