Salmó a la papillota amb ceba, cirerols i anet fresc

Plat principal  |  Cristina Padrós

El papillot és una tècnica de cuina que consisteix en la cocció d'un aliment en un embolcall resistent a la calor. En aquesta recepta fem servir salmó, per donar un bon aport d'omega-3.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 4 lloms de salmó fresc d’uns 200 g cadascun
  • 2 cebes
  • 200 g de cirerols
  • Oli d’oliva
  • Sal al gust
  • Pebre blanc
  • Anet fresc al gust

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Salmó a la papillota amb ceba, cirerols i anet fresc

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

El papillot és una tècnica de cuina que consisteix en la cocció d'un aliment en un embolcall resistent a la calor. En aquesta recepta fem servir salmó, per donar un bon aport d'omega-3.


Ingredients

  • 4 lloms de salmó fresc d’uns 200 g cadascun
  • 2 cebes
  • 200 g de cirerols
  • Oli d’oliva
  • Sal al gust
  • Pebre blanc
  • Anet fresc al gust

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Talleu les cebes a la juliana.
  3. Renteu els lloms de salmó i eixugueu-los bé amb un paper absorbent de cuina.
  4. Agafeu paper vegetal d’enfornar, i poseu-hi un llit de ceba al mig, 6 cirerols tallats pel mig i el llom de salmó. Salpebreu al gust i regueu amb un rajolí d’oli d’oliva. Empolvoreu-hi anet fresc al gust.
  5. Tanqueu el saquet.
  6. Repetiu el mateix procés per a cada llom de salmó.
  7. Quan tingueu els 4 lloms a punt, poseu-los en una safata per enfornar i cuineu-los a 180 °C durant 12-15 minuts.
  8. Traieu del forn amb compte de no cremar-vos amb el vapor i emplateu el salmó.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Talleu les cebes a la juliana.
  3. Renteu els lloms de salmó i eixugueu-los bé amb un paper absorbent de cuina.
  4. Agafeu paper vegetal d’enfornar, i poseu-hi un llit de ceba al mig, 6 cirerols tallats pel mig i el llom de salmó. Salpebreu al gust i regueu amb un rajolí d’oli d’oliva. Empolvoreu-hi anet fresc al gust.
  5. Tanqueu el saquet.
  6. Repetiu el mateix procés per a cada llom de salmó.
  7. Quan tingueu els 4 lloms a punt, poseu-los en una safata per enfornar i cuineu-los a 180 °C durant 12-15 minuts.
  8. Traieu del forn amb compte de no cremar-vos amb el vapor i emplateu el salmó.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat