Salmó a la papillota amb ceba, cirerols i anet fresc

Plat principal  |  Cristina Padrós

El papillot és una tècnica de cuina que consisteix en la cocció d'un aliment en un embolcall resistent a la calor. En aquesta recepta fem servir salmó, per donar un bon aport d'omega-3.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

4 lloms de salmó fresc d’uns 200 g cadascun
2 cebe

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 °C.
Talleu les cebes a la juliana.
Renteu els lloms de salmó i eixugueu-los bé amb un paper absorbent de cuina.
Agafeu paper vegetal d’enfornar, i poseu-h…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat