Salmó amb salsa de coco, mostassa antiga i anet

Plat principal  |  Laura Garcia

Pocs peixos permeten tants acompanyaments diferents com el salmó. Aquí teniu una recepta rapidíssima per donar-li un toc especial invertint-hi pràcticament el mateix temps que si es mengés a seques. A més, podreu triar entre 5 mètodes de cocció per preparar-lo. Del tot personalitzat!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + segons temps de cocció

Ingredients

800 g de salmó: filets, lloms o rodanxes
150 ml de l

Elaboració

Retireu les espines del salmó si encara en té i talleu-lo a trossos de la mida en què es vulgui servir.
Cuineu el salmó segons el mètode que vulgueu; us dono 5 opcions. Els temps podrien v…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat