Salsa dip de nyàmeres i coco

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Una crema de textura molt agradable, lleugera i amb un sabor que recorda a la carxofa, però amb un toc del dolç coco. I per sucar, unes xips de verdures que faran d'aquest plat una combinació de sabors i textures deliciosa.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • Nyàmera
  • Crema de llet de coco

Per als dips de verdures

  • Nyàmeres
  • Pastanagues
  • Col kale
  • Xirivia

Espècies per a macerar

  • Curri picant
  • Nyora picada
  • Oli d’oliva primera pressió bio

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Salsa dip de nyàmeres i coco

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Una crema de textura molt agradable, lleugera i amb un sabor que recorda a la carxofa, però amb un toc del dolç coco. I per sucar, unes xips de verdures que faran d'aquest plat una combinació de sabors i textures deliciosa.


Ingredients

  • Nyàmera
  • Crema de llet de coco

Per als dips de verdures

  • Nyàmeres
  • Pastanagues
  • Col kale
  • Xirivia

Espècies per a macerar

  • Curri picant
  • Nyora picada
  • Oli d'oliva primera pressió bio

Elaboració

  1. Bulliu les nyàmeres pelades i trossejades cobrint d'aigua i a foc lent fins que estiguin toves (uns 10-15 m).
  2. Escorreu-les i aixafeu-les amb una forquilla i afegiu la crema de llet de coco fins a lligar-ho tot bé; si voleu una crema molt fina, barregeu la nyàmera i la crema amb un robot o amb un braç.

Per a les xips

  1. Renteu i peleu les verdures amb un pelador de patates o una mandolina, feu tires que no siguin gaire fines perquè no es cremin.
  2. Esteneu i enforneu les verdures a 170 ºC durant uns 25 minuts sobre una base de paper vegetal i pintades amb la barreja d'oli i espècies (controleu que no es cremin).
  3. Poseu-les a sobre d'un paper absorbent quan les traieu del forn.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Bulliu les nyàmeres pelades i trossejades cobrint d’aigua i a foc lent fins que estiguin toves (uns 10-15 m).
  2. Escorreu-les i aixafeu-les amb una forquilla i afegiu la crema de llet de coco fins a lligar-ho tot bé; si voleu una crema molt fina, barregeu la nyàmera i la crema amb un robot o amb un braç.

Per a les xips

  1. Renteu i peleu les verdures amb un pelador de patates o una mandolina, feu tires que no siguin gaire fines perquè no es cremin.
  2. Esteneu i enforneu les verdures a 170 ºC durant uns 25 minuts sobre una base de paper vegetal i pintades amb la barreja d’oli i espècies (controleu que no es cremin).
  3. Poseu-les a sobre d’un paper absorbent quan les traieu del forn.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat