Salsa dip de nyàmeres i coco

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Una crema de textura molt agradable, lleugera i amb un sabor que recorda a la carxofa, però amb un toc del dolç coco. I per sucar, unes xips de verdures que faran d'aquest plat una combinació de sabors i textures deliciosa.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Nyàmera
Crema de llet de coco

Per als dips de ver

Elaboració

Bulliu les nyàmeres pelades i trossejades cobrint d’aigua i a foc lent fins que estiguin toves (uns 10-15 m).
Escorreu-les i aixafeu-les amb una forquilla i afegiu la crema de llet de coco fin…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat