Saltat de xampinyons i espàrrecs amb miso

Aperitius  |  Gina Estapé

Els aliments fermentats ajuden a enfortir la barrera intestinal, la primera línia de defensa; i els aliments amb fibra fermentable i polifenols a nodrir-la.  Aquests aperitius saludables t'ajudaran a incorporar aquests aliments de forma fàcil i deliciosa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 200 g de xampinyons
  • 2 manats d’espàrrecs verds
  • 1 cullerada de miso
  • 3 c.s. de ghee
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • Pebre negre

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Saltat de xampinyons i espàrrecs amb miso

Aperitius  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Els aliments fermentats ajuden a enfortir la barrera intestinal, la primera línia de defensa; i els aliments amb fibra fermentable i polifenols a nodrir-la.  Aquests aperitius saludables t'ajudaran a incorporar aquests aliments de forma fàcil i deliciosa.


Ingredients

  • 200 g de xampinyons
  • 2 manats d’espàrrecs verds
  • 1 cullerada de miso
  • 3 c.s. de ghee
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • Pebre negre

Elaboració

  1. Renteu els xampinyons i talleu-los a quarts.
  2. Renteu els espàrrecs verds i talleu-los a rodanxes.
  3. En una paella, salteu els xampinyons durant 10 minuts, amb oli i una culleradeta de sal.
  4. Afegiu-hi els espàrrecs verds i un pessic de pebre negre i salteu 10 minuts més o fins que siguin tendres.
  5. Coleu les verdures de l’aigua que hagin deixat anar i torneu-les a posar a la paella, amb el foc baix.
  6. Desfeu el ghee en un bol i barregeu-hi el miso. Després, bolqueu-ho tot a la paella amb les verdures.
  7. Salteu 1 minut perquè quedi tot ben integrat i apagueu el foc.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Renteu els xampinyons i talleu-los a quarts.
  2. Renteu els espàrrecs verds i talleu-los a rodanxes.
  3. En una paella, salteu els xampinyons durant 10 minuts, amb oli i una culleradeta de sal.
  4. Afegiu-hi els espàrrecs verds i un pessic de pebre negre i salteu 10 minuts més o fins que siguin tendres.
  5. Coleu les verdures de l’aigua que hagin deixat anar i torneu-les a posar a la paella, amb el foc baix.
  6. Desfeu el ghee en un bol i barregeu-hi el miso. Després, bolqueu-ho tot a la paella amb les verdures.
  7. Salteu 1 minut perquè quedi tot ben integrat i apagueu el foc.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat