Saltat de xampinyons i espàrrecs amb miso

Aperitius  |  Gina Estapé

Els aliments fermentats ajuden a enfortir la barrera intestinal, la primera línia de defensa; i els aliments amb fibra fermentable i polifenols a nodrir-la.  Aquests aperitius saludables t'ajudaran a incorporar aquests aliments de forma fàcil i deliciosa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

200 g de xampinyons
2 manats d’espàrrecs verds

Elaboració

Renteu els xampinyons i talleu-los a quarts.
Renteu els espàrrecs verds i talleu-los a rodanxes.
En una paella, salteu els xampinyons durant 10 minuts, amb oli i una culleradeta de sal.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat