Sandvitx integral de mozzarella fosa, alfàbrega i tapenade mediterrània

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Aprèn a preparar un sandvitx original i saludable amb mozzarella i alfàbrega. Recepta original de la revista ETS paper #02.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Per al sandvitx 

  • 4 llesques de pa integral amb massa mare
  • 2 mozzarelles de búfala
  • 8-10 fulles d’alfàbrega fresques
  • 1 c.p. de curri en pols
  • 2 ous batuts
  • 1 tassa de farina de cigró

 Per al tapenade

  • 1 pot de paté d’olives negres
  • 1 c.s. de tàperes picades
  • 4-5 filets d’anxoves picats

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Sandvitx integral de mozzarella fosa, alfàbrega i tapenade mediterrània

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Aprèn a preparar un sandvitx original i saludable amb mozzarella i alfàbrega. Recepta original de la revista ETS paper #02.


Ingredients

Per al sandvitx 
  • 4 llesques de pa integral amb massa mare
  • 2 mozzarelles de búfala
  • 8-10 fulles d’alfàbrega fresques
  • 1 c.p. de curri en pols
  • 2 ous batuts
  • 1 tassa de farina de cigró
 Per al tapenade
  • 1 pot de paté d’olives negres
  • 1 c.s. de tàperes picades
  • 4-5 filets d’anxoves picats

Elaboració

  1. Barregeu bé tots els ingredients de la tapenade.
  2. Unteu les llesques per dins amb la tapenade i poseu-hi talls de mozzarella i fulles d’alfàbrega.
  3. Tanqueu els entrepans i arrebosseu-los: passeu-los per tots dos cantons primer per la farina barrejada amb una mica de curri i després per l’ou batut; que quedin ben sucosos.
  4. Poseu els entrepans en una safata i poseu-los al forn (escalfat prèviament).
  5. A foc mitjà i amb el gratinador, deixeu-los fer fins que veieu que es dauren.
  6. Gireu-los perquè es facin per l’altre cantó i llestos.
  7. Acompanyeu-los amb una bona amanida.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Barregeu bé tots els ingredients de la tapenade.
  2. Unteu les llesques per dins amb la tapenade i poseu-hi talls de mozzarella i fulles d’alfàbrega.
  3. Tanqueu els entrepans i arrebosseu-los: passeu-los per tots dos cantons primer per la farina barrejada amb una mica de curri i després per l’ou batut; que quedin ben sucosos.
  4. Poseu els entrepans en una safata i poseu-los al forn (escalfat prèviament).
  5. A foc mitjà i amb el gratinador, deixeu-los fer fins que veieu que es dauren.
  6. Gireu-los perquè es facin per l’altre cantó i llestos.
  7. Acompanyeu-los amb una bona amanida.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat