Sandvitx integral de mozzarella fosa, alfàbrega i tapenade mediterrània

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Aprèn a preparar un sandvitx original i saludable amb mozzarella i alfàbrega. Recepta original de la revista ETS paper #02.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Per al sandvitx 

4 llesques de pa integral amb massa m

Elaboració

Barregeu bé tots els ingredients de la tapenade.
Unteu les llesques per dins amb la tapenade i poseu-hi talls de mozzarella i fulles d’alfàbrega.
Tanqueu els entrepans i arrebosseu-los: …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat