Shakshuka amb rovellons

Plat principal  |  Ari Grau

No hi ha res que m’agradi més de la tardor que incloure bolets frescos als meus plats. Avui us proposo una recepta vegetariana típica del nord d’Àfrica, molt habitual per esmorzar, tot i que a mi em soluciona molts sopars quan no tinc massa temps per cuinar.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

1 ceba petita
1 albergínia mitjana
400 ml de tom

Elaboració

Talleu la ceba a daus petits i sofregiu-la amb OOVE. Quan estigui daurada, hi afegiu l’albergínia tallada a daus mitjanets i ho coeu durant uns 5 minuts.
Afegiu el tomàquet triturat a la pa…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat