Smoothie Bowl complet

Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

Aquest tipus de receptes són una forma ideal per substituir del tot els típics cereals amb llet, que solen ser refinats, amb ingredients innecessaris i no ens proporcionen els nutrients que ens calen.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 1 nit de repòs

Ingredients

  • 1 plàtan
  • 1 grapat de nabius frescos o congelats
  • 1/2 alvocat gran o 1 de petit o 2 c.s. de llavors de xia
  • 1 vas de beguda de coco sense sucres afegits
  • 1 c.p. de canyella

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Smoothie Bowl complet

Postres, esmorzars i berenars  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 1 nit de repòs

Aquest tipus de receptes són una forma ideal per substituir del tot els típics cereals amb llet, que solen ser refinats, amb ingredients innecessaris i no ens proporcionen els nutrients que ens calen.


Ingredients

  • 1 plàtan
  • 1 grapat de nabius frescos o congelats
  • 1/2 alvocat gran o 1 de petit o 2 c.s. de llavors de xia
  • 1 vas de beguda de coco sense sucres afegits
  • 1 c.p. de canyella

Elaboració

  • Per fer la base, podeu optar per fer el púding de xia la nit abans i utilitzar-lo a l’hora de fer el batut. Per fer-lo només cal introduir en un recipient 1 vas de beguda vegetal i 2 c.s. de llavors de xia, barrejar i deixar reposar tota la nit.
  • L’endemà, incorporeu-lo a la batedora amb tots els ingredients, i reserveu mig plàtan que fareu servir de tòping. També podeu fer servir alvocat en lloc del púding de xia.
  • Un cop barrejats tots els ingredients, serviu el batut en un bol. Decoreu-lo amb el mig plàtan reservat i un grapat de fruita seca, llavors o xips de coco.
  • 1 c.p. de canyella
 

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  • Per fer la base, podeu optar per fer el púding de xia la nit abans i utilitzar-lo a l’hora de fer el batut. Per fer-lo només cal introduir en un recipient 1 vas de beguda vegetal i 2 c.s. de llavors de xia, barrejar i deixar reposar tota la nit.
  • L’endemà, incorporeu-lo a la batedora amb tots els ingredients, i reserveu mig plàtan que fareu servir de tòping. També podeu fer servir alvocat en lloc del púding de xia.
  • Un cop barrejats tots els ingredients, serviu el batut en un bol. Decoreu-lo amb el mig plàtan reservat i un grapat de fruita seca, llavors o xips de coco.
  • 1 c.p. de canyella

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat