Smoothie cremós de plàtan i xocolata amb gerds

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

Ara, els capritxos ja no són simples capritxos i, a part de no ser excessius, vénen acompanyats d’una bona aportació nutricional i ens fan sentir espectacularment bé, sobretot quan triem quelcom com aquest smoothie.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

Per al batut

  • 400 g de plàtan congelat sense la pell (uns 4 plàtans mitjans)
  • 1 T de beguda d’ametlla casolana (o una altra de vegetal)
  • 2 C de cacau cru en pols
  • ½ c de vainilla en pols
  • 2 C de mantega d’avellana torrada casolana

Per a la melmelada

  • 150 g de gerds
  • 1 o 2 C de xarop d’auró

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Smoothie cremós de plàtan i xocolata amb gerds

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    10 minuts

Ara, els capritxos ja no són simples capritxos i, a part de no ser excessius, vénen acompanyats d’una bona aportació nutricional i ens fan sentir espectacularment bé, sobretot quan triem quelcom com aquest smoothie.


Ingredients

Per al batut

  • 400 g de plàtan congelat sense la pell (uns 4 plàtans mitjans)
  • 1 T de beguda d’ametlla casolana (o una altra de vegetal)
  • 2 C de cacau cru en pols
  • ½ c de vainilla en pols
  • 2 C de mantega d'avellana torrada casolana

Per a la melmelada

  • 150 g de gerds
  • 1 o 2 C de xarop d'auró

Elaboració

  1. Amb l'ajuda d'una forquilla, aixafeu els gerds amb el xarop. Reserveu-ne 2 cullerades i ompliu el fons de dos gots.
  2. Poseu tots els ingredients del batut a la batedora (menys el cacau) començant per la llet (això és perquè es triturin més fàcilment), i bateu-los fins a obtenir un batut cremós. Abans d'afegir el cacau, separeu una part del batut i poseu-lo en un bol; afegiu-hi les 2 cullerades de la melmelada de gerd i barregeu molt bé. Reserveu.
  3. Afegiu el cacau a la resta de batut que encara és a la batedora i torneu a batre.
  4. Ompliu els vasos i decoreu opcionalment amb gerds, cànem pelat i nibs de cacau.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Amb l’ajuda d’una forquilla, aixafeu els gerds amb el xarop. Reserveu-ne 2 cullerades i ompliu el fons de dos gots.
  2. Poseu tots els ingredients del batut a la batedora (menys el cacau) començant per la llet (això és perquè es triturin més fàcilment), i bateu-los fins a obtenir un batut cremós. Abans d’afegir el cacau, separeu una part del batut i poseu-lo en un bol; afegiu-hi les 2 cullerades de la melmelada de gerd i barregeu molt bé. Reserveu.
  3. Afegiu el cacau a la resta de batut que encara és a la batedora i torneu a batre.
  4. Ompliu els vasos i decoreu opcionalment amb gerds, cànem pelat i nibs de cacau.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat