Snack de fajol i poma

Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

El fajol, a més de ser una font òptima de proteïnes i de no tenir gluten, és dels ingredients més versàtils que tenim, per això us proposem fer snacks de fajol i afegir-hi un toc dolç amb poma.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    15 minuts + 16 hores de deshidratació

Ingredients

1 T de fajol
1’5 T de puré de poma cru (calen unes 4

Elaboració

Poseu el fajol en remull una hora, escorreu-lo i deixeu-lo en un colador perquè comenci a germinar. Cal remullar-lo unes 3 vegades al dia i tardarà unes 24 o 48 hores a germinar (depenent de la …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat