Socca amb salsa d’alvocat lleugera

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Elka Mocker

La socca és originària del sud de França; són uns creps fets amb farina de cigrons, aigua i sal. Resulten un “vehicle” deliciós, nutritiu i apte per a tots els públics, per incloure més verds frescos en la dieta.

  • Racions:
    5 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 T de farina de cigró
1 T – ¼ T d’aigua (uns 300

Elaboració

Per fer el crep, barregeu bé tots els ingredients en un bol o batedora.
Poseu l’alvocat, el carabassó trossejat i el suc de la llima (unes 3-4 cullerades) en una batedora i tritureu, retireu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat