Sonsos en vinagre

Plat principal, Aperitius  |  Mel Sánchez

Bona manera de menjar sonso sense que estigui fregit. És un plat perfecte per a bath-cooking ja que un cop fet els podeu conservar ben coberts d’oli i tapats a la nevera 4-5 dies. Ja no teniu excusa per descartar-los a la peixateria per no saber cuinar-los de forma saludable!

  • Racions:
    250 gramos
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    3h 30 minuts

Ingredients

250 gr. de sonso molt petit que congelarem.
Vinagre d

Elaboració

Esbandiu els sonsos amb aigua molt freda.
Poseu-los en un bol ple d’aigua molt freda o amb gel 15 minuts per dessagnar-los bé.
Passat aquest temps, escorreu molt bé l’aigua i poseu-hi …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat