Sopa de ceba i farigola amb llavors de cànem

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Entre la ceba, la farigola, les llavors de cànem i el llevat nutricional, la llista de propietats d'aquesta sopa no s’acaba mai. El més important, es que amb aquesta sopa, podreu curar gairebé tots els mals, inclosos els d’amors!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

5-6 cebes
Oli de coco
2 tasses de brou de verdures

Elaboració

Ratlleu totes les cebes (amb la mesura més gran) i salteu-la amb una mica d’oli de coco. Afegiu la branqueta de farigola, la sal i el pebre. Deixeu que “suï” i que comenci a estovar-se; si…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat