Sopa de ceba i farigola amb llavors de cànem

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Entre la ceba, la farigola, les llavors de cànem i el llevat nutricional, la llista de propietats d'aquesta sopa no s’acaba mai. El més important, es que amb aquesta sopa, podreu curar gairebé tots els mals, inclosos els d’amors!

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

  • 5-6 cebes
  • Oli de coco
  • 2 tasses de brou de verdures
  • 1 branquetes de farigola fresca (o seca, si no en trobeu)
  • 1 mica de sal marina
  • 1 mica de pebre negre mòlt
  • 1 mica d’all en pols
  • 1 mica de pols de bolets (o una mica d’aigua de cocció d’algun bolet)
  • 2 c.s. de llevat nutricional
  • 1/2 de tassa de llavors de cànem pelades
  • Torradetes de pa integral

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Sopa de ceba i farigola amb llavors de cànem

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Entre la ceba, la farigola, les llavors de cànem i el llevat nutricional, la llista de propietats d'aquesta sopa no s’acaba mai. El més important, es que amb aquesta sopa, podreu curar gairebé tots els mals, inclosos els d’amors!


Ingredients

  • 5-6 cebes
  • Oli de coco
  • 2 tasses de brou de verdures
  • 1 branquetes de farigola fresca (o seca, si no en trobeu)
  • 1 mica de sal marina
  • 1 mica de pebre negre mòlt
  • 1 mica d’all en pols
  • 1 mica de pols de bolets (o una mica d’aigua de cocció d’algun bolet)
  • 2 c.s. de llevat nutricional
  • 1/2 de tassa de llavors de cànem pelades
  • Torradetes de pa integral

Elaboració

  1. Ratlleu totes les cebes (amb la mesura més gran) i salteu-la amb una mica d’oli de coco. Afegiu la branqueta de farigola, la sal i el pebre. Deixeu que “suï” i que comenci a estovar-se; si cal, afegiu-hi una mica d’aigua perquè no es cremi ni es dauri massa.
  2. Quan estigui ben feta (mínim 20 minuts), afegiu-hi el brou de verdures (en funció de les racions n’hi podeu posar més), la pols de bolets i l’all en pols. Deixeu uns 10-15 minuts més a foc lent. Si queda molt espessa, afegiu-hi més brou o aigua mineral.
  3. Per preparar el gratinat, barregeu (en un robot queda millor) les llavors de cànem, el llevat i una mica de sal marina i escampeu sobre les torradetes per gratinar (amb 1 o 2 minuts n’hi ha prou).
  4. Serviu la sopa en bols individuals i poseu sobre cada un les torrades gratinades i una mica de farigola fresca.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Ratlleu totes les cebes (amb la mesura més gran) i salteu-la amb una mica d’oli de coco. Afegiu la branqueta de farigola, la sal i el pebre. Deixeu que “suï” i que comenci a estovar-se; si cal, afegiu-hi una mica d’aigua perquè no es cremi ni es dauri massa.
  2. Quan estigui ben feta (mínim 20 minuts), afegiu-hi el brou de verdures (en funció de les racions n’hi podeu posar més), la pols de bolets i l’all en pols. Deixeu uns 10-15 minuts més a foc lent. Si queda molt espessa, afegiu-hi més brou o aigua mineral.
  3. Per preparar el gratinat, barregeu (en un robot queda millor) les llavors de cànem, el llevat i una mica de sal marina i escampeu sobre les torradetes per gratinar (amb 1 o 2 minuts n’hi ha prou).
  4. Serviu la sopa en bols individuals i poseu sobre cada un les torrades gratinades i una mica de farigola fresca.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat