Sopa d’all

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Sopes d'all de sabor molt intens, digestives, reconfortants i amb nutrients que potencien el funcionament del fetge i els ronyons i que contribueixen a regular els nivells de colesterol i a reforçar el sistema immune.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    2h 15 minuts

Ingredients

  • Mantega bio (o ghee)
  • Alls
  • Pa integral de sègol del dia abans
  • Pebre vermell de la vera
  • Fulles fresques de farigola i romaní

Per al brou vegetal

  • Ceba
  • Porro
  • Alls
  • Pastanagues
  • Naps
  • Api
  • Grans de pebre de colors
  • Llorer
  • Sal marina
  • Julivert
  • Clau d’olor

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Sopa d’all

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    2h 15 minuts

Sopes d'all de sabor molt intens, digestives, reconfortants i amb nutrients que potencien el funcionament del fetge i els ronyons i que contribueixen a regular els nivells de colesterol i a reforçar el sistema immune.


Ingredients

  • Mantega bio (o ghee)
  • Alls
  • Pa integral de sègol del dia abans
  • Pebre vermell de la vera
  • Fulles fresques de farigola i romaní

Per al brou vegetal

  • Ceba
  • Porro
  • Alls
  • Pastanagues
  • Naps
  • Api
  • Grans de pebre de colors
  • Llorer
  • Sal marina
  • Julivert
  • Clau d'olor

Elaboració

  1. Prepareu el brou vegetal posant tots els ingredients (i tots el que us hi agradin) en abundant aigua mineral. Quan arrenqui el bull, deixeu coure a foc mitjà durant una hora, hora i mitja. Coleu les verdures, tritureu-les i reserveu el brou.
  2. Ratlleu els grans d'all pelats i daureu-los lleugerament en una mica de mantega o ghee, a l'olla on feu la sopa.
  3. Afegiu-hi una mica de brou perquè sobretot no es cremin. Segons es vagi quedant sense líquid, afegiu més brou i deixeu que, lentament, es formi un xarop.
  4. Afegiu la resta de brou vegetal, el pa tallat molt fi i deixeu coure a foc lent durant 15-20 minuts.
  5. Afegiu-hi el pebre vermell i les branquetes de romaní i farigola i deixeu 10 minuts més fins que s’emulsionin bé tots els sabors.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Prepareu el brou vegetal posant tots els ingredients (i tots el que us hi agradin) en abundant aigua mineral. Quan arrenqui el bull, deixeu coure a foc mitjà durant una hora, hora i mitja. Coleu les verdures, tritureu-les i reserveu el brou.
  2. Ratlleu els grans d’all pelats i daureu-los lleugerament en una mica de mantega o ghee, a l’olla on feu la sopa.
  3. Afegiu-hi una mica de brou perquè sobretot no es cremin. Segons es vagi quedant sense líquid, afegiu més brou i deixeu que, lentament, es formi un xarop.
  4. Afegiu la resta de brou vegetal, el pa tallat molt fi i deixeu coure a foc lent durant 15-20 minuts.
  5. Afegiu-hi el pebre vermell i les branquetes de romaní i farigola i deixeu 10 minuts més fins que s’emulsionin bé tots els sabors.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat