Sopa d’all

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Sopes d'all de sabor molt intens, digestives, reconfortants i amb nutrients que potencien el funcionament del fetge i els ronyons i que contribueixen a regular els nivells de colesterol i a reforçar el sistema immune.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    2h 15 minuts

Ingredients

Mantega bio (o ghee)
Alls
Pa integral de sègol de

Elaboració

Prepareu el brou vegetal posant tots els ingredients (i tots el que us hi agradin) en abundant aigua mineral. Quan arrenqui el bull, deixeu coure a foc mitjà durant una hora, hora i mitja. Coleu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat