Sopa freda de meló amb cogombre i iogurt

Plat principal  |  Rosa Arnau

Sopa saludable i refrescant amb meló i cogombre, dos aliments estrella del bon temps. Una recepta ideal per combatre la calor i per aprofitar aquests aliments de temporada.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 1 h de refrigeració

Ingredients

  • ½ meló pelat i sense llavors
  • 1 iogurt grec natural (*) sense sucre (150 g)
  • 1 cogombre mitjà pelat
  • 2 c.s. d’OOVE
  • 3-4 fulles de menta fresca
  • Sal i pebre al gust
  • Per decorar: brots germinats de kale i una broqueta de boletes de meló amb pernil.

(*) Podeu fer una versió vegana substituint el iogurt per un de soja o llet de coco, que aportarà cremositat.

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Rosa Arnau

Rosa Arnau
Autora de l'instagram i el blog "Me gusta comer sano".

megustacomersano.blog @me_gusta_comer_sano
 

Sopa freda de meló amb cogombre i iogurt

Plat principal  |  Rosa Arnau

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 1 h de refrigeració

Sopa saludable i refrescant amb meló i cogombre, dos aliments estrella del bon temps. Una recepta ideal per combatre la calor i per aprofitar aquests aliments de temporada.


Ingredients

  • ½ meló pelat i sense llavors
  • 1 iogurt grec natural (*) sense sucre (150 g)
  • 1 cogombre mitjà pelat
  • 2 c.s. d’OOVE
  • 3-4 fulles de menta fresca
  • Sal i pebre al gust
  • Per decorar: brots germinats de kale i una broqueta de boletes de meló amb pernil.
(*) Podeu fer una versió vegana substituint el iogurt per un de soja o llet de coco, que aportarà cremositat.

Elaboració

  1. Peleu, talleu i netegeu de llavors el meló.
  2. Peleu i trossegeu el cogombre.
  3. Afegiu tots els ingredients (meló, cogombre, iogurt, oli, fulles de menta) al got de la batedora i salpebreu al gust.
  4. Tritureu a màxima potència fins a aconseguir un liquat suau i cremós.
  5. Deixeu a la nevera com a mínim una hora.
  6. Serviu ben freda en un bol, decoreu-la amb uns brots de germinats de kale i acompanyeu-la amb una broqueta de boletes de meló amb pernil.

Rosa Arnau
Autora de l'instagram i el blog "Me gusta comer sano".

www.megustacomersano.blog @me_gusta_comer_sano

Elaboració

  1. Peleu, talleu i netegeu de llavors el meló.
  2. Peleu i trossegeu el cogombre.
  3. Afegiu tots els ingredients (meló, cogombre, iogurt, oli, fulles de menta) al got de la batedora i salpebreu al gust.
  4. Tritureu a màxima potència fins a aconseguir un liquat suau i cremós.
  5. Deixeu a la nevera com a mínim una hora.
  6. Serviu ben freda en un bol, decoreu-la amb uns brots de germinats de kale i acompanyeu-la amb una broqueta de boletes de meló amb pernil.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat