Sopa de porro i meló

Plat principal  |  Cristina Arroyo

En aquesta recepta el meló aporta una textura realment refrescant i un punt dolç per compensar el toc picant del porro i el toc anisat de l'anet.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 2 hores de refrigeració

Ingredients

  • 2 porros mitjans (només la part blanca)
  • 1 poma Golden sense pell ni llavors
  • 2 rodanxes de meló
  • 1 c.s. d’oli de coco
  • 1 branca d’anet fresc
  • 2 gots de brou de verdures
  • 1 iogurt d’ovella (aporta més cremositat, però podeu prescindir-ne)

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Sopa de porro i meló

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 2 hores de refrigeració

En aquesta recepta el meló aporta una textura realment refrescant i un punt dolç per compensar el toc picant del porro i el toc anisat de l'anet.


Ingredients

  • 2 porros mitjans (només la part blanca)
  • 1 poma Golden sense pell ni llavors
  • 2 rodanxes de meló
  • 1 c.s. d'oli de coco
  • 1 branca d'anet fresc
  • 2 gots de brou de verdures
  • 1 iogurt d'ovella (aporta més cremositat, però podeu prescindir-ne)

Elaboració

  1. Barregeu a la batedora tots els ingredients trossejats i bateu fins a obtenir una textura ben fina.
  2. Refredeu unes hores a la nevera.
  3. Torneu a barrejar bé amb una cullera abans de servir.
  4. Afegiu-hi una mica d'anet fresc.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Barregeu a la batedora tots els ingredients trossejats i bateu fins a obtenir una textura ben fina.
  2. Refredeu unes hores a la nevera.
  3. Torneu a barrejar bé amb una cullera abans de servir.
  4. Afegiu-hi una mica d’anet fresc.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat