Sopa de porro i meló

Plat principal  |  Cristina Arroyo

En aquesta recepta el meló aporta una textura realment refrescant i un punt dolç per compensar el toc picant del porro i el toc anisat de l'anet.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 2 hores de refrigeració

Ingredients

2 porros mitjans (només la part blanca)
1 poma Golde

Elaboració

Barregeu a la batedora tots els ingredients trossejats i bateu fins a obtenir una textura ben fina.
Refredeu unes hores a la nevera.
Torneu a barrejar bé amb una cullera abans de servir.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat