Sopa verda miraculosa

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una sopa de color verd intens: api, espinacs, pèsols, alfàbrega, menta... Clorofil·la en estat pur. Preciosa pel seu color i els seus beneficis infinits.  

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 3 c.s. d’oli de coco
  • 3 escalunyes a rodanxes
  • 1 tros d’api
  • 1 l de brou de verdures
  • 500 g de pèsols congelats
  • 300 g d’espinacs
  • ½ c.p. de gingebre ratllat
  • 1 gra d’all picat
  • 4 o 5 fulles de menta
  • 4 o 5 fulles de alfàbrega
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina i pebre
  • Xips de coco
  • 150 g de quinoa (opcional)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Sopa verda miraculosa

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Una sopa de color verd intens: api, espinacs, pèsols, alfàbrega, menta... Clorofil·la en estat pur. Preciosa pel seu color i els seus beneficis infinits.  


Ingredients

  • 3 c.s. d’oli de coco
  • 3 escalunyes a rodanxes
  • 1 tros d’api
  • 1 l de brou de verdures
  • 500 g de pèsols congelats
  • 300 g d’espinacs
  • ½ c.p. de gingebre ratllat
  • 1 gra d’all picat
  • 4 o 5 fulles de menta
  • 4 o 5 fulles de alfàbrega
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina i pebre
  • Xips de coco
  • 150 g de quinoa (opcional)

Elaboració

  1. Cuineu la quinoa i reserveu-la (opcional si voleu una aportació extra de proteïna).
  2. Saltar en l’oli de coco les escalunyes i l’api tallat, afegiu-hi sal i pebre i cuineu fins que s’estovin.
  3. Afegiu-hi el brou de verdures i porteu a ebullició. Afegiu-hi els pèsols, els espinacs, el gingebre, l’all i cuineu a foc lent durant uns cinc minuts.
  4. Retireu del foc abans d’afegir la menta i l’alfàbrega i un rajolí d’oli d’oliva.
  5. Passeu per la batedora fins a trobar la textura que més us agradi. Afegiu la quinoa abans de triturar o poseu-la per sobre després i decoreu amb xips de coco torrat (a la paella sense oli fins que agafin color marró, però amb molt de compte que no es cremin).

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Cuineu la quinoa i reserveu-la (opcional si voleu una aportació extra de proteïna).
  2. Saltar en l’oli de coco les escalunyes i l’api tallat, afegiu-hi sal i pebre i cuineu fins que s’estovin.
  3. Afegiu-hi el brou de verdures i porteu a ebullició. Afegiu-hi els pèsols, els espinacs, el gingebre, l’all i cuineu a foc lent durant uns cinc minuts.
  4. Retireu del foc abans d’afegir la menta i l’alfàbrega i un rajolí d’oli d’oliva.
  5. Passeu per la batedora fins a trobar la textura que més us agradi. Afegiu la quinoa abans de triturar o poseu-la per sobre després i decoreu amb xips de coco torrat (a la paella sense oli fins que agafin color marró, però amb molt de compte que no es cremin).

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat