Tabule de búrgul

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una cullerada a parts iguals de comí, pebre negre i canyella; aquest és el secret autèntic d’aquesta recepta mil·lenària originària de Síria i amb fama de despertar passions.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 tassa (250 g) de búrgul
2 cebes vermelles
½ kg

Elaboració

Coeu el búrgul segons les instruccions de l’envàs. Escorreu-lo bé i afegiu-hi el suc de llimona. Reserveu-lo a la nevera.
Renteu, eixugueu bé i piqueu les fulles de menta i julivert.
T…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat