Tabule de búrgul

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una cullerada a parts iguals de comí, pebre negre i canyella; aquest és el secret autèntic d’aquesta recepta mil·lenària originària de Síria i amb fama de despertar passions.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 tassa (250 g) de búrgul
  • 2 cebes vermelles
  • ½ kg de tomàquets ben vermells (6 tomàquets petits)
  • 1 manat de julivert fresc (uns 200 g)
  • 1 manat de menta fresca (uns 100 g)
  • 1 c.p. de comí, pebre i canyella (a parts iguals)
  • Suc de 2 llimones
  • Sal marina
  • 1 tassa d’OOVE

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Tabule de búrgul

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Una cullerada a parts iguals de comí, pebre negre i canyella; aquest és el secret autèntic d’aquesta recepta mil·lenària originària de Síria i amb fama de despertar passions.


Ingredients

  • 1 tassa (250 g) de búrgul
  • 2 cebes vermelles
  • ½ kg de tomàquets ben vermells (6 tomàquets petits)
  • 1 manat de julivert fresc (uns 200 g)
  • 1 manat de menta fresca (uns 100 g)
  • 1 c.p. de comí, pebre i canyella (a parts iguals)
  • Suc de 2 llimones
  • Sal marina
  • 1 tassa d’OOVE

Elaboració

  1. Coeu el búrgul segons les instruccions de l’envàs. Escorreu-lo bé i afegiu-hi el suc de llimona. Reserveu-lo a la nevera.
  2. Renteu, eixugueu bé i piqueu les fulles de menta i julivert.
  3. Talleu les cebes i els tomàquets a daus ben petits. Gairebé triturats.
  4. Barregeu el búrgul amb els tomàquets, la ceba, les herbes i la mescla d’espècies i amaniu amb l’oli i la sal.
  5. Serviu en plats petits de formes i colors diferents distribuïts al llarg de la taula.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Coeu el búrgul segons les instruccions de l’envàs. Escorreu-lo bé i afegiu-hi el suc de llimona. Reserveu-lo a la nevera.
  2. Renteu, eixugueu bé i piqueu les fulles de menta i julivert.
  3. Talleu les cebes i els tomàquets a daus ben petits. Gairebé triturats.
  4. Barregeu el búrgul amb els tomàquets, la ceba, les herbes i la mescla d’espècies i amaniu amb l’oli i la sal.
  5. Serviu en plats petits de formes i colors diferents distribuïts al llarg de la taula.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat