Tacos-tempeh de cigrons dolços i picants

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Aquesta recepta de tacos, originaris de la cuina mexicana i facilíssims de preparar, resulten un mos ràpid i saborós que admet molts farciments amb ingredients frescos.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 paquet de tortillas de blat de moro bio
1 paquet de

Elaboració

Esmicoleu el tempeh i reserveu-lo. Piqueu la ceba, la pastanaga i l’all i salteu-ho tot en l’oli de coco fins que s’estovin. Afegiu-hi el tempeh esmicolat, les espècies, una mica de sal mar…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat