Tapioca amb vainilla, pera i llimona

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Un esmorzar perfecte per a estómacs delicats i tan saciant que us donarà energia sostenible per a tot el matí!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

2-3 cullerades de perletes de tapioca
2 gots d’aigu

Elaboració

Poseu les perletes de tapioca en un cassó amb l’aigua i poseu-lo al foc. Bulliu-ho a foc mitjà-baix 4-5 minuts fins que es tornin transparents. Coleu-ho.
Poseu-hi una mica de beguda vegetal…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat