Tàrtar de salmó amb maduixes i crackers ceto

Pans, pizzes i similars, Plat principal, Aperitius  |  Ari Grau

Amb la primavera comença el bon temps, les trobades amb amics a la fresca i els àpats plens de colors com aquest. Un dels plats que més fem a casa en aquesta època de l’any és el tàrtar de salmó coronat amb maduixes del Maresme; una combinació de sabors i colors que no deixa indiferent a ningú.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

Per al tàrtar

250 g de llom de salmó (prèviament con

Elaboració

Per al tàrtar

 Traieu el salmó del congelador i deixeu temperar uns 15 min.
Mentrestant, feu la salsa per marinar-lo. En un bol, barregeu l’OOVE, la salsa tamari, la mostassa, el suc de l…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat