Te matcha cremós amb canyella i cardamom

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

El te matcha té seixanta vegades més antioxidants que els espinacs i vint vegades més que les fruites del bosc o la magrana; si ho acompanyeu de canyella i cardamom obtindreu un plat de 10!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    5 minuts + 8 hores de remull

Ingredients

  • 1 vas de llet d’avellanes ( ½ T – 80 g d’avellanes crues + 2 T – 500 ml aigua)
  • 2 C de crema d’avellana
  • 1 c de te matcha
  • ¼ c de canyella de Ceilan
  • 1/8 c de cardamom

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Te matcha cremós amb canyella i cardamom

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    5 minuts + 8 hores de remull

El te matcha té seixanta vegades més antioxidants que els espinacs i vint vegades més que les fruites del bosc o la magrana; si ho acompanyeu de canyella i cardamom obtindreu un plat de 10!


Ingredients

  • 1 vas de llet d'avellanes ( ½ T – 80 g d'avellanes crues + 2 T – 500 ml aigua)
  • 2 C de crema d'avellana
  • 1 c de te matcha
  • ¼ c de canyella de Ceilan
  • 1/8 c de cardamom

Elaboració

  1. Per fer la llet d'avellana casolana, poseu les avellanes en remull un mínim de 8 hores (mitjançant aquest pas, no només les estovem, sinó que també les “activem”, ja que comença el procés de germinació, i són, així, molt més fàcils de digerir, s'inactiven antinutrients, la seva qualitat enzimàtica s'enriqueix i es tornen alcalines). Quan hagin passat les 8 h, llenceu l'aigua de remull, renteu bé sota l'aixeta i tritureu amb l'aigua. Filtreu amb una malla fina, bossa per fer llet vegetal o una tela neta.
  2. Alternativament podeu fer servir una llet comprada.
  3. Escalfeu 250 ml d'aquesta llet en un cassó, vigilant de no sobreescalfar-la.
  4. Poseu tots els ingredients en una batedora i bateu fins a obtenir una beguda cremosa i amb escuma (alternativament ho podeu barrejar tot bé en una tassa o fer servir un estri especial per batre te matcha).

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Per fer la llet d’avellana casolana, poseu les avellanes en remull un mínim de 8 hores (mitjançant aquest pas, no només les estovem, sinó que també les “activem”, ja que comença el procés de germinació, i són, així, molt més fàcils de digerir, s’inactiven antinutrients, la seva qualitat enzimàtica s’enriqueix i es tornen alcalines). Quan hagin passat les 8 h, llenceu l’aigua de remull, renteu bé sota l’aixeta i tritureu amb l’aigua. Filtreu amb una malla fina, bossa per fer llet vegetal o una tela neta.
  2. Alternativament podeu fer servir una llet comprada.
  3. Escalfeu 250 ml d’aquesta llet en un cassó, vigilant de no sobreescalfar-la.
  4. Poseu tots els ingredients en una batedora i bateu fins a obtenir una beguda cremosa i amb escuma (alternativament ho podeu barrejar tot bé en una tassa o fer servir un estri especial per batre te matcha).

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat