Terrina de xufacau

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Si vols començar le dia nodrint el cos, carregant les piles i reconfortant el paladar no ho pensis més, anima't a fer aquesta receta amb orxata de xufa i cacau.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 1 nit de repòs
© Becky Lawton

Ingredients

  • 2 cullerades rases de llavors de xia
  • 1 cullerada rases de cacau en pols sense sucre
  • 2 culleradetes de sucre de coco (opcional)
  • 1 got d’orxata de xufa ecològica
  • Mig plàtan
  • 2 o 3 cireres
  • 2 culleradetes de nibs de cacau (opcional)

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Terrina de xufacau

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 1 nit de repòs

Si vols començar le dia nodrint el cos, carregant les piles i reconfortant el paladar no ho pensis més, anima't a fer aquesta receta amb orxata de xufa i cacau.


Ingredients

  • 2 cullerades rases de llavors de xia
  • 1 cullerada rases de cacau en pols sense sucre
  • 2 culleradetes de sucre de coco (opcional)
  • 1 got d'orxata de xufa ecològica
  • Mig plàtan
  • 2 o 3 cireres
  • 2 culleradetes de nibs de cacau (opcional)

Elaboració

  1. Poseu en un pot de vidre o un got ample les llavors de xia i el cacau. Afegiu-hi una mica de l'orxata per barrejar-ho bé. Després afegiu-hi la resta i barregeu.
  2. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho tota la nit.
  3. Talleu el plàtan a rodanxes, i les cireres, per la meitat.
  4. Poseu la fruita sobre el preparat, afegiu els nibs de cacau i serviu.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Poseu en un pot de vidre o un got ample les llavors de xia i el cacau. Afegiu-hi una mica de l’orxata per barrejar-ho bé. Després afegiu-hi la resta i barregeu.
  2. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho tota la nit.
  3. Talleu el plàtan a rodanxes, i les cireres, per la meitat.
  4. Poseu la fruita sobre el preparat, afegiu els nibs de cacau i serviu.

Els apunts de l'Adriana Ortemberg

  • L’orxata ja és dolça, però s’hi pot afegir una mica d’endolcidor natural si cal per contrarestar l’amarg del cacau. La fruita es pot canviar al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat