Terrines de xocolata i pera sense farina

Postres, esmorzars i berenars  |  Laura Garcia

Aquestes són unes postres ràpides i fàcils, pensades per a veritables amants de la xocolata. Són petites bombes de cacau que et faran gaudir de veritat i oblidar-te de tot el que t'envolta.

  • Racions:
    5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

100 g de xocolata, jo en faig servir una del 100 %
75

Elaboració

Escalfeu el forn a 175 ºC.
Foneu l’oli de coco, ghee o mantega en un cassó a foc lent.
Trossegeu la xocolata en unces i col·loqueu-la en un bol gran.
Aboqueu l’oli de coco, ghee o mant…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat