Tofu marinat a la planxa

Plat principal  |  Cristina Padrós

El tofu, és un aliment d'origen xinès provinent del quall del suc de soia, en un procediment equiparable a l'obtenció del formatge de llet. Així s'obté una mena de formatge blanc i poc odorant, que es presenta de diverses formes. La recepta a continuació proposada és molt sensilla i a la vegada gustosa.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1h marinant

Ingredients

250 g de tofu al natural

3 c. s. de salsa tamari

1 c. s. de suc de llima

1 c. s. d’oli d’oliva verge

1 c. p. de gingebre fresc ratllat

1 c. s. de llavors de sèsam

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Tofu marinat a la planxa

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1h marinant

El tofu, és un aliment d'origen xinès provinent del quall del suc de soia, en un procediment equiparable a l'obtenció del formatge de llet. Així s'obté una mena de formatge blanc i poc odorant, que es presenta de diverses formes. La recepta a continuació proposada és molt sensilla i a la vegada gustosa.


Ingredients

250 g de tofu al natural 3 c. s. de salsa tamari 1 c. s. de suc de llima 1 c. s. d’oli d’oliva verge 1 c. p. de gingebre fresc ratllat 1 c. s. de llavors de sèsam

Elaboració

  1. Talleu el tofu a daus de 2 x 2 cm.
  2. En un bol, afegiu tots els ingredients per a la marinada i barregeu. 
  3. Afegiu els daus de tofu i deixeu marinar com a mínim 30 minuts.
  4. Escalfeu una paella a foc mitjà i salteu els daus marinats fins que estiguin daurats per tots els cantons.
  5. Serviu amb l’acompanyament que més us agradi.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Talleu el tofu a daus de 2 x 2 cm.
  2. En un bol, afegiu tots els ingredients per a la marinada i barregeu. 
  3. Afegiu els daus de tofu i deixeu marinar com a mínim 30 minuts.
  4. Escalfeu una paella a foc mitjà i salteu els daus marinats fins que estiguin daurats per tots els cantons.
  5. Serviu amb l’acompanyament que més us agradi.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat