Tofu marinat a la planxa

Plat principal  |  Cristina Padrós

El tofu, és un aliment d'origen xinès provinent del quall del suc de soia, en un procediment equiparable a l'obtenció del formatge de llet. Així s'obté una mena de formatge blanc i poc odorant, que es presenta de diverses formes. La recepta a continuació proposada és molt sensilla i a la vegada gustosa.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 1h marinant

Ingredients

250 g de tofu al natural

3 c. s. de salsa tamari

1 c.

Elaboració

Talleu el tofu a daus de 2 x 2 cm.
En un bol, afegiu tots els ingredients per a la marinada i barregeu. 
Afegiu els daus de tofu i deixeu marinar com a mínim 30 minuts.
Escalfeu una pae…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat