Tofu amb salsa chimichurri

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Una barbacoa per a gurmets, súper digestiva, picant i divertida, i que de ben segur que serà l’estrella de tots els àpats estiuencs.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 3 hores de maceració

Ingredients

200 g de tofu

Per a la salsa chimichurri

3 c.s.

Elaboració

Barregeu les herbes i la Caiena amb la ceba picada i l’all triturat; afegiu en un bol amb l’oli i el vinagre de poma.
Talleu el tofu a filets i deixeu-los macerar en la salsa chimichurri durant…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat