Tofu amb salsa chimichurri

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Una barbacoa per a gurmets, súper digestiva, picant i divertida, i que de ben segur que serà l’estrella de tots els àpats estiuencs.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 3 hores de maceració

Ingredients

  • 200 g de tofu

Per a la salsa chimichurri

  • 3 c.s. d’orenga fresca
  • 3 c.s. de coriandre fresc
  • 1 c.s. de farigola fresca
  • 1 c.s. de flocs de nori
  • pebre de colors
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba tendra
  • 1 culleradeta de Caiena
  • vinagre de poma
  • oli de sèsam o d’oliva verge

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Tofu amb salsa chimichurri

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 3 hores de maceració

Una barbacoa per a gurmets, súper digestiva, picant i divertida, i que de ben segur que serà l’estrella de tots els àpats estiuencs.


Ingredients

  • 200 g de tofu

Per a la salsa chimichurri

  • 3 c.s. d'orenga fresca
  • 3 c.s. de coriandre fresc
  • 1 c.s. de farigola fresca
  • 1 c.s. de flocs de nori
  • pebre de colors
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba tendra
  • 1 culleradeta de Caiena
  • vinagre de poma
  • oli de sèsam o d'oliva verge

Elaboració

  1. Barregeu les herbes i la Caiena amb la ceba picada i l'all triturat; afegiu en un bol amb l'oli i el vinagre de poma.
  2. Talleu el tofu a filets i deixeu-los macerar en la salsa chimichurri durant almenys 3 hores.
  3. Escorreu i daureu els filets de tofu a la planxa per tots dos costats fins que estiguin dauradets. Deixeu una mica en paper absorbent i serviu acompanyats amb la resta de la salsa i una bona amanida.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Barregeu les herbes i la Caiena amb la ceba picada i l’all triturat; afegiu en un bol amb l’oli i el vinagre de poma.
  2. Talleu el tofu a filets i deixeu-los macerar en la salsa chimichurri durant almenys 3 hores.
  3. Escorreu i daureu els filets de tofu a la planxa per tots dos costats fins que estiguin dauradets. Deixeu una mica en paper absorbent i serviu acompanyats amb la resta de la salsa i una bona amanida.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat