Tomàquets amb vinagreta d’all negre

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Una amanida simple, nutritiva, fresca i curativa! Amb 4 varietats de tomàquets diferents per aconseguir una amanida de temporada amb textures diferents i simplement viva… Visca el tomàquet!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

4 – 6 tomàquets de varietats diferents (cor de bou, tom

Elaboració

Marqueu amb una creu la base dels tomàquets pera, escaldeu-los en aigua bullent durant 5 segons; passeu ràpidament a un bol amb gel i aigua freda, i escorreu-los. Ja estan a punt per pelar i tal…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat