Torró cruixent d’amarant inflat i xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Per gaudir de dolços llaminers que siguin més saludables, el millor que podem fer és preparar-los a casa a base d’ingredients de bona qualitat. Avui us expliquem com triar una bona xocolata per a elaborar un torró deliciós.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 30 minuts

Ingredients

2 rajoles de xocolata orgànica 90% de Xocolates Torras

Elaboració

Piqueu les avellanes i els pistatxos fins a fer-ne trossets petits.
Talleu les orellanes a trossos petits.
Desfeu la xocolata al bany maria i afegiu-hi l’amarant inflat, la fruita seca, le…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat