Torró cruixent d’amarant inflat i xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Per gaudir de dolços llaminers que siguin més saludables, el millor que podem fer és preparar-los a casa a base d’ingredients de bona qualitat. Avui us expliquem com triar una bona xocolata per a elaborar un torró deliciós.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 30 minuts

Ingredients

  • 2 rajoles de xocolata orgànica 90% de Xocolates Torras
  • 30 g d’amarant inflat
  • 60 g d’avellanes
  • 60 g de pistatxos
  • 5 orellanes ecològiques
  • Ratlladura d’1 taronja o mandarina
  • Canyella en pols

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Torró cruixent d’amarant inflat i xocolata

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 30 minuts

Per gaudir de dolços llaminers que siguin més saludables, el millor que podem fer és preparar-los a casa a base d’ingredients de bona qualitat. Avui us expliquem com triar una bona xocolata per a elaborar un torró deliciós.


Ingredients

  • 2 rajoles de xocolata orgànica 90% de Xocolates Torras
  • 30 g d’amarant inflat
  • 60 g d’avellanes
  • 60 g de pistatxos
  • 5 orellanes ecològiques
  • Ratlladura d’1 taronja o mandarina
  • Canyella en pols

Elaboració

  1. Piqueu les avellanes i els pistatxos fins a fer-ne trossets petits.
  2. Talleu les orellanes a trossos petits.
  3. Desfeu la xocolata al bany maria i afegiu-hi l’amarant inflat, la fruita seca, les orellanes, la ratlladura de taronja o mandarina i un pessic de canyella.
  4. Col·loqueu la barreja en un motlle allargat, premseu-la bé i guardeu el torró a la nevera durant 1 hora.
  5. Desemmotlleu-lo, talleu-lo i gaudiu-ne!

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Piqueu les avellanes i els pistatxos fins a fer-ne trossets petits.
  2. Talleu les orellanes a trossos petits.
  3. Desfeu la xocolata al bany maria i afegiu-hi l’amarant inflat, la fruita seca, les orellanes, la ratlladura de taronja o mandarina i un pessic de canyella.
  4. Col·loqueu la barreja en un motlle allargat, premseu-la bé i guardeu el torró a la nevera durant 1 hora.
  5. Desemmotlleu-lo, talleu-lo i gaudiu-ne!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat