Postres, esmorzars i berenars | Consol Rodríguez
Us proposem una recepta pel dia de Reis que estarà feta en 10 minuts sense necessitat de cocció, sense cereals, sense gluten, sense fruita seca i sense sucres i amb ingredients deliciosos.
A l’hora de tallar i servir, et pot anar bé posar una mica d’oli de coco al ganivet perquè no s’enganxi la massa.
Talla’l en porcions petites i serveix-lo. És un tortell deliciós, digestiu, nutritiu i molt energètic. Les coses bones, millor menjar-se-les a poc a poc, oi?
Hi ha qui li agrada servir els dolços de manera més festiva, acompanyats d’un vinet dolç o un moscatell. Tot i així, un te amb espècies seria un acompanyant ideal per a aquest tortell i una infusió d’estèvia ens ajudaria a regular els nivells de sucre en sang. Però també el podem prendre tal qual, amb tranquil·litat i assegurant-nos que fem una bona masticació que afavoreixi la digestió, que sempre és necessari en tots els àpats.