Tripes a l’olla de cocció lenta

Plat principal  |  Laura Garcia

Les vísceres son uns aliments molts rics nutricionalment que moltes vegades costa incloure'ls a la nostra dieta ja que no sabem com cuinar-los. Sort en tenim que a la Laura Garcia no se li resisteix cap aliment i que amb les seves receptes ens ajuda a introduir-les d'una forma fàcil i deliciosa.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h

Ingredients

1 kg i 300 g de tripes de vedella (aproximadament, segon

Elaboració

Ompliu una olla grossa amb aigua i porteu-la a ebullició.
Mentre l’aigua no bull, piqueu les tres cebes.
Escalfeu les tres cullerades d’oli en una paella grossa i afegiu-hi la ceba pica…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat