Truita de carxofes

Plat principal  |  Cristina Padrós

Les carxofes es poden fer tant al forn, fregides, a la brasa, arrebossades o acompanyant qualsevol guisat. Entre totes les opcions que ens dona la carxofa, la truita és un clàssic que no pot faltar a cap taula entre desembre i abril.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

4 ous ecològics
3-4 carxofes
Oli d’oliva
Sal

Elaboració

Peleu i talleu les carxofes en mitges llunes.
Escalfeu una paella a foc mitjà amb un rajolí d’oli d’oliva i salteu les carxofes amb un polsim de sal.
Quan estiguin cuites, bateu els ou…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat