Truita de xampinyons i espinacs

Plat principal  |  Analia Mareco

La truita de xampinyons i espinacs és una deliciosa opció saludable i nutritiva, perfecta per esmorzars, dinars o sopars lleugers. Combina la suavitat dels ous amb el sabor terrós dels xampinyons i la frescor dels espinacs, creant un plat ple de vitamines i proteïnes.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 6 ous
  • 1 tassa de xampinyons frescos, laminats
  • 1 tassa d’espinacs frescos, picats
  • 1 ceba petita, picada finament
  • 2 grans d’all, picats o triturats
  • 2 c. s. d’oli d’oliva
  • Sal i pebre al gust

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
Analia Mareco

Analia Mareco

 

Truita de xampinyons i espinacs

Plat principal  |  Analia Mareco

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

La truita de xampinyons i espinacs és una deliciosa opció saludable i nutritiva, perfecta per esmorzars, dinars o sopars lleugers. Combina la suavitat dels ous amb el sabor terrós dels xampinyons i la frescor dels espinacs, creant un plat ple de vitamines i proteïnes.


Ingredients

  • 6 ous
  • 1 tassa de xampinyons frescos, laminats
  • 1 tassa d’espinacs frescos, picats
  • 1 ceba petita, picada finament
  • 2 grans d’all, picats o triturats
  • 2 c. s. d’oli d’oliva
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

  1. Renteu i lamineu els xampinyons.
  2. Renteu i piqueu els espinacs.
  3. Piqueu finament la ceba i els grans d’all.
  4. En una paella grossa, escalfeu una cullerada d’oli d’oliva a foc mitjà.
  5. Afegiu-hi la ceba i l’all, i sofregiu-ho fins que estiguin transparents, uns 2-3 minuts.
  6. Afegiu-hi els xampinyons i cuineu-los fins que estiguin rossos, uns 5 minuts.
  7. Incorporeu-hi els espinacs i cuineu-los fins que es redueixin i deixin anar líquid, uns 2 minuts.
  8. Salpebreu-ho al gust i traieu els vegetals de la paella. Reserveu-ho.
  9. En un bol, bateu els ous amb un polsim de sal i pebre.
  10. Afegiu-hi els vegetals cuits i barregeu-ho bé. 
  11. Netegeu la paella i escalfeu l’altra cullerada d’oli d’oliva a foc mitjà.
  12. Aboqueu la mescla d’ous i vegetals a la paella.
  13. Cuineu-ho uns 4-5 minuts, movent lleugerament les vores perquè no s’enganxi, fins que els ous estiguin gairebé quallats.Quan la truita estigui llesta, feu-la lliscar amb cura en un plat i talleu-la a trossos.
 

Analia Mareco

Elaboració

  1. Renteu i lamineu els xampinyons.
  2. Renteu i piqueu els espinacs.
  3. Piqueu finament la ceba i els grans d’all.
  4. En una paella grossa, escalfeu una cullerada d’oli d’oliva a foc mitjà.
  5. Afegiu-hi la ceba i l’all, i sofregiu-ho fins que estiguin transparents, uns 2-3 minuts.
  6. Afegiu-hi els xampinyons i cuineu-los fins que estiguin rossos, uns 5 minuts.
  7. Incorporeu-hi els espinacs i cuineu-los fins que es redueixin i deixin anar líquid, uns 2 minuts.
  8. Salpebreu-ho al gust i traieu els vegetals de la paella. Reserveu-ho.
  9. En un bol, bateu els ous amb un polsim de sal i pebre.
  10. Afegiu-hi els vegetals cuits i barregeu-ho bé. 
  11. Netegeu la paella i escalfeu l’altra cullerada d’oli d’oliva a foc mitjà.
  12. Aboqueu la mescla d’ous i vegetals a la paella.
  13. Cuineu-ho uns 4-5 minuts, movent lleugerament les vores perquè no s’enganxi, fins que els ous estiguin gairebé quallats.Quan la truita estigui llesta, feu-la lliscar amb cura en un plat i talleu-la a trossos.

 

Apunts

Hi podeu posar formatge ratllat perquè tingui més gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat