Truita dolça de plàtan i canyella

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Si sou d’esmorzars dolços, és probable que menjar ou se us faci estrany, però també podeu preparar truites dolces! Amb poma, plàtan, pera, pastanaga, fruits vermells... i espècies com la canyella o la vainilla. Boníssim, saciant, nutritiu i saludable.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 1 plàtan
  • 2 ous
  • 1 c.p. de canyella en pols
  • 1 c.p. d’oli de coco verge
  • 1 trosset de xocolata negre 85% (opcional)

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Truita dolça de plàtan i canyella

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Si sou d’esmorzars dolços, és probable que menjar ou se us faci estrany, però també podeu preparar truites dolces! Amb poma, plàtan, pera, pastanaga, fruits vermells... i espècies com la canyella o la vainilla. Boníssim, saciant, nutritiu i saludable.


Ingredients

  • 1 plàtan
  • 2 ous
  • 1 c.p. de canyella en pols
  • 1 c.p. d'oli de coco verge
  • 1 trosset de xocolata negre 85% (opcional)

Elaboració

  1. Aixafeu 1 plàtan amb una forquilla fins que quedi una pasta semilíquida
  2. Bateu els 2 ous junt amb la culleradeta de canyella en pols
  3. Feu la truita en una paella amb una culleradeta d’oli de coco verge.
  4. Així de ràpid, així de fàcil. Segur que us sorprendrà!

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Aixafeu 1 plàtan amb una forquilla fins que quedi una pasta semilíquida
  2. Bateu els 2 ous junt amb la culleradeta de canyella en pols
  3. Feu la truita en una paella amb una culleradeta d’oli de coco verge.
  4. Així de ràpid, així de fàcil. Segur que us sorprendrà!

Els apunts de la Gina Estapé

  • Si sou llaminers, també hi podeu afegir un trosset de xocolata negra del 85% ben picat.
  • L’ou és un gran aliment! Aporta proteïnes d’alt valor biològic, greixos de bona qualitat, vitamines, minerals i, fins i tot, antioxidants. A més, prendre’n per esmorzar ajuda a generar nivells de sacietat més alts durant el matí.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat