Truita dolça de plàtan i canyella

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Si sou d’esmorzars dolços, és probable que menjar ou se us faci estrany, però també podeu preparar truites dolces! Amb poma, plàtan, pera, pastanaga, fruits vermells... i espècies com la canyella o la vainilla. Boníssim, saciant, nutritiu i saludable.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

1 plàtan
2 ous
1 c.p. de canyella en pols
1 c.

Elaboració

Aixafeu 1 plàtan amb una forquilla fins que quedi una pasta semilíquida
Bateu els 2 ous junt amb la culleradeta de canyella en pols
Feu la truita en una paella amb una culleradeta d’oli …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat