Truita de nap

Plat principal  |  Blanca Gómez

T’has atipat dels naps de la cistella ecològica? No saps què fer-ne a banda de posar-los al brou? Llegeix aquesta recepta tan fàcil, original i deliciosa.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 2 naps
  • 5 ous
  • OOVE
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Truita de nap

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

T’has atipat dels naps de la cistella ecològica? No saps què fer-ne a banda de posar-los al brou? Llegeix aquesta recepta tan fàcil, original i deliciosa.


Ingredients

  • 2 naps
  • 5 ous
  • OOVE
  • Sal

Elaboració

  1. El procediment és igual que el d’una truita de patates.
  2. Peleu i talleu el nap a rodanxes ben finetes.
  3. Feu el nap amb OOVE o al forn (preescalfeu el forn a 180 °C, poseu les rodanxes de nap ben repartides en una safata de forn, tireu-hi una mica d’oli per sobre i sal i pebre al gust, i cuineu entre 10 minuts o fins que estigui tendre).
  4. Poseu el nap, els ous batuts i un polsim de sal en un bol.
  5. Una vegada la paella sigui calenta, afegiu-hi la mescla d’ou i nap i deixeu coure a foc mitjà lleugerament.
  6. Amb l’ajuda d’un plat, tombeu la truita i feu-la per l’altre costat.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. El procediment és igual que el d’una truita de patates.
  2. Peleu i talleu el nap a rodanxes ben finetes.
  3. Feu el nap amb OOVE o al forn (preescalfeu el forn a 180 °C, poseu les rodanxes de nap ben repartides en una safata de forn, tireu-hi una mica d’oli per sobre i sal i pebre al gust, i cuineu entre 10 minuts o fins que estigui tendre).
  4. Poseu el nap, els ous batuts i un polsim de sal en un bol.
  5. Una vegada la paella sigui calenta, afegiu-hi la mescla d’ou i nap i deixeu coure a foc mitjà lleugerament.
  6. Amb l’ajuda d’un plat, tombeu la truita i feu-la per l’altre costat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat