Truita de patata, pebrot verd i ceba

Plat principal  |  Cristina Padrós

La truita de patata i ceba és un dels super clàssics que es sol menjar sobint. Amb el contrast de sabor del pebrot verd no deixarà indiferent a ningú.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

2 patates mitjanes

1 pebrot verd italià

1 ceba

6 o

Elaboració

Salteu la ceba en una paella amb una mica d’oli i sal fins que es comenci a enrossir.
Renteu bé els xampinyons perquè no tinguin sorra.
Talleu-los a quarts o octaus segons la mida.
Ta…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat