Truita de xampinyons

Plat principal  |  Cristina Padrós

Els ous són una excel·lent alternativa quan tenim poc temps per cuinar. Ens aporten greixos saludables, proteïnes de qualitat i es poden combinar amb pràcticament qualsevol aliment. Avui els acompanyem de xampinyons, un ingredient ideal pel nostre sistema immune.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 4 ous ecològics
  • 200 g de xampinyons
  • 1 porro
  • 1 gra d’all
  • Oli d’oliva
  • 1 ramet de julivert
  • Sal al gust

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Truita de xampinyons

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Els ous són una excel·lent alternativa quan tenim poc temps per cuinar. Ens aporten greixos saludables, proteïnes de qualitat i es poden combinar amb pràcticament qualsevol aliment. Avui els acompanyem de xampinyons, un ingredient ideal pel nostre sistema immune.


Ingredients

  • 4 ous ecològics
  • 200 g de xampinyons
  • 1 porro
  • 1 gra d’all
  • Oli d’oliva
  • 1 ramet de julivert
  • Sal al gust

Elaboració

  1. Renteu bé el xampinyons perquè no tinguin sorra.
  2. Talleu a quarts o octaus segons la mida.
  3. Talleu els porros a rodanxes fines.
  4. Talleu l’all a daus petits.
  5. Escalfeu una paella a foc mitjà-alt amb rajolí d’oli d’oliva.
  6. Incorporeu-hi els xampinyons, el porro i l’all. Quan estigui tot daurat, saleu-ho al gust.
  7. Bateu els ous i ajunteu-los amb les verdures de la paella.
  8. Piqueu una mica de julivert fresc i poseu-n’hi per sobre abans de tombar la truita.
  9. Tombeu la truita amb l’ajuda d’un plat o una tapa.
  10. Deixeu coure durant uns minuts i ja la podeu servir.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Renteu bé el xampinyons perquè no tinguin sorra.
  2. Talleu a quarts o octaus segons la mida.
  3. Talleu els porros a rodanxes fines.
  4. Talleu l’all a daus petits.
  5. Escalfeu una paella a foc mitjà-alt amb rajolí d’oli d’oliva.
  6. Incorporeu-hi els xampinyons, el porro i l’all. Quan estigui tot daurat, saleu-ho al gust.
  7. Bateu els ous i ajunteu-los amb les verdures de la paella.
  8. Piqueu una mica de julivert fresc i poseu-n’hi per sobre abans de tombar la truita.
  9. Tombeu la truita amb l’ajuda d’un plat o una tapa.
  10. Deixeu coure durant uns minuts i ja la podeu servir.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat